- Viktig at helsa er med meg

Dag Erik Pedersen er svært travel etter hjerteinfarktet.

GIR TRØST: Her trøster Pedersen deltager Bente Nordby etter en konkurranse i «Mesternes mester». Foto: NRK
GIR TRØST: Her trøster Pedersen deltager Bente Nordby etter en konkurranse i «Mesternes mester». Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Mesternes mester»-programleder Dag Erik Pedersen (52) fikk hjerteinfarkt i 2008. Etter at han ble syk, bestemte han seg for å ta det roligere.

- Skal jeg gjøre noe nå, skal det være ordentlig. Men det viktigste for meg er å ha det gøy, være mye sammen med familien og å ha en god helse. Det er så utrolig mye mer jeg har lyst til å gjøre. Da er det viktig at helsa er med meg, sier han til Dagbladet.


Likevel har det siste året vært et av Pedersens travleste år. Foruten de seks ukene i Ungarn under innspillingen av «Mesternes mester», har han også lansert sin egen vin, skrevet bok om kong Harald, holdt mange foredrag og vært programleder for VM i skiskyting.

- Det har vært et rotterace. Det ble litt mer enn planlagt. Slik skal jeg ikke ha det framover, sier Pedersen til avisen.

«Mesternes mester»-finalen sendes på NRK førstkommende lørdag, og Pedersen lover en utrolig spennende finale.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ekspert: - Sune har en fordel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer