Lene Alexandra:

- Viktig at diagnosen normaliseres

Lisa Anckarman ble kritisert for psykolog-samarbeid. Nå mottar hun støtte fra Lene Alexandra.

STØTTER: Lene Alexandra forsvarer den svenske influenseren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STØTTER: Lene Alexandra forsvarer den svenske influenseren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenseren Lisa Anckarman (32) har skapt en imponerende karriere i sosiale medier med over 200 000 følgere på Instagram og en blomstrende YouTube-kanal. Hun har også vært å se i realityserien «Lisa & Henrik» som hun har sammen med forloveden Henrik Borg (28).

32-åringen har vært svært åpen overfor følgerne sine om vanskelige perioder i livet, og røpet blant annet i fjor at hun lider av en hudsykdom.

I mars kunne også influenseren fortelle at hun hadde påbegynt prosessen for ADHD-utredning, noe som skulle vise seg å tilsynelatende falle i dårlig jord hos fansen.

- Veldig useriøst!

Forrige måned delte Anckarman en video på underholdningsappen TikTok. I videoen delte influenseren om startfasen for utredning av ADHD, og i teksten gjorde hun det klart at videoen var i samarbeid med en klinikk for ADHD- og ADD-utredning.

ADHD er en tilstand med nedsatt oppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet, som begynner i barndommen og som ofte varer livet ut, ifølge Lommelegen.

I etterkant av videoen har influenseren fått mye refs for samarbeidet, og flere av følgerne hennes beskriver videoen som «useriøs» og «respektløs».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.