- Viktig å være fornøyd med slik en er skapt

Therese Johaug refser kosmetisk kirurgi.

<strong>UREDD:</strong> - Er du redd for å bli tatt bilde av med bustete hår og rennende snørr, har du et problem, mener Therese Johaug. Foto: Scanpix
UREDD: - Er du redd for å bli tatt bilde av med bustete hår og rennende snørr, har du et problem, mener Therese Johaug. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske idrettsstjernen Therese Johaug (22) blir modell. Fotograf Lasse Berge har nemlig fått med seg Johaug på bokstavelig talt dypt vann i sin modellopptreden - i et svømmebasseng på Røros.

Men selv om langrennsesset synes det var gøy å være modell for en dag, har hun et avslappet forhold til forfengelighet, ifølge VG.

- Føler du at du må sminke deg og style håret før en treningsøkt, da må du spørre deg om det er idrettsgleden eller behovet for å være pen som er viktigst. Er du redd for å bli tatt bilde av med bustete hår og rennende snørr, har du et problem, sier Therese Johaug til magasinet Løv.

I magasinet tar hun også en refsende oppgjør mot kosmetisk kirurgi.

- Det er typisk at vi ser på andre og vil være sånn selv. Jeg mener det er viktig å være godt fornøyd med slik en er skapt, mener Therese Johaug overfor magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det ble for mye  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer