Katarina Flatland:

- Viktig å snakke om

Katarina Flatland forteller om privat tema.

TOBARNSMOR: Katarina Flatland har to barn med ektemannen. Foto: Morten Eik/Se og Hør
TOBARNSMOR: Katarina Flatland har to barn med ektemannen. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at ekteparet Katarina Flatland (33) og Harald Dobloug (34) har nok å henge fingrene i for tiden. I tillegg til hver sin karriere, har paret også de to sønnene Bernard og Bastian sammen, som ble født i henholdsvis 2020 og 2022.

Lege-ekteparet har også podkasten «Åpen journal» sammen, hvor de tidligere blant annet har åpnet seg om da guttene kom til verden med både lydklipp og beskrivelser.

Denne uken er Katarina gjest i «Chit Chat med Helle», som ledes av programleder og influenser Helle Nordby (28), hvor hun letter på sløret om Harald, parforholdet og sex etter fødsel.

- Dritvondt

Sistnevnte tema innrømmer hun dog at hun ikke er særlig glad i å snakke om, men forteller at det er viktig da kvinner opplever tiden etter fødsel forskjellig.

- Jeg tror igjen det er veldig viktig å snakke sammen. Det var en stor overraskelse for meg hvor vondt man har i tissen etter å ha født. Jeg trodde det tok en uke eller to og så var det «all good», og for noen er det sikkert det. Jeg har lest på nettet at noen spør når de kan ha sex igjen, og da har jeg tenkt: «Har du vært gjennom det samme som meg, fordi det var dritvondt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer