Ryan Reynolds:

- Viktig å snakke om det

Den berømte småbarnsfaren legger ikke skjul på de tre døtrenes betydning.

ANGST: I et nytt intervju forteller Hollywood-stjernen Ryan Reynolds at han ønsker å være en god rollemodell for barna sine. Her er han avbildet med kona Blake Lively og to av døtrene James (til venstre) og Inez (til høyre) i 2016. Foto: Chris Pizello / Invision / NTB
ANGST: I et nytt intervju forteller Hollywood-stjernen Ryan Reynolds at han ønsker å være en god rollemodell for barna sine. Her er han avbildet med kona Blake Lively og to av døtrene James (til venstre) og Inez (til høyre) i 2016. Foto: Chris Pizello / Invision / NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste kjenner trolig Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (44) som en humoristisk og lettsinnet fyr. Han har ved flere tilfeller bydd på spøkefulle Instagram-innlegg om kona, skuespiller Blake Lively (33), som har fått mye oppmerksomhet fra fansen.

Forrige måned delte imidlertid stjernen et Instagram-innlegg der han åpnet seg om sin psykiske helse. I etterkant av innlegget har Hollywood-stjernen fått mye ros for sin åpenhet.

- Angsten

Innlegget ble delt i slutten av mai hvor det var mye fokus på bevissthet rundt mental helse. I innlegget påpekte Reynolds hvor viktig det er å snakke om psykisk helse i det offentlige rom.

Han unnskyldte også for at innlegget ble delt i slutten av mai, men forklarte det med at hans egen mentale helse var grunnen til dette.

«En av grunnene til at jeg publiserer sent er fordi jeg tar på meg for mye og viktige ting glipper. Og én av grunnene til at jeg tar på meg for mye er min livslange venn - angsten», var blant det han skrev.

Videre skrev Reynolds at han vet at han ikke er alene.

«Til alle dere som i likhet med meg tar på dere for mye, overtenker, jobber for mye og bekymrer dere for alt - vit at dere ikke er alene», fortsatte han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer