MER PRIVATLIV: Årene i London ga Ari Behn, Martha Louise og døtrene Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah den anonymiteten de trengte. Her feirer de Norges nasjonaldag i den britiske hovedstaden i fjor.  Foto: MARK CUTHBERT/UK PRESS
MER PRIVATLIV: Årene i London ga Ari Behn, Martha Louise og døtrene Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah den anonymiteten de trengte. Her feirer de Norges nasjonaldag i den britiske hovedstaden i fjor. Foto: MARK CUTHBERT/UK PRESSVis mer

- Viktig å skjerme barna

Ari Behn vil savne anonymiteten han og familien hadde i London.

SEOGHØR.NO: I midten av mai annonserte prinsesse Märtha Louise (42) og Ari Behn (41) at de flytter tilbake til Norge etter å ha bodd to år i London.

Nå har barna Maud Angelica (11), Leah Isadora (9) og Emma Tallulah (5) lært seg engelsk og familien flytter hjem til huset i Lommedalen. Ari forteller til VG at familien har fått leve relativt anonymt i den britiske hovedstaden og håper nå det blir en myk overgang for sine tre barn.

- Jeg har fått mye anonymitet inn på kontoen. Men det er klart, det er noe av utfordringen med å flytte hjem igjen, sier han til avisen.

Barna er ennå ikke fullt klar over sin offentlige rolle.

- De vet om at besteforeldrene deres er konge og dronning, men det er en naturlig del av livet. Det blir hverdag. Det er viktig for meg og Märtha å skjerme barna.

Selv elsker han livet som far til tre.

- Det er utrolig fint å være pappa. De lærer meg så my. Det er tydelige tegn på at den eldste begynner å bli tenåring. Jeg er veldig opptatt av å være mye med barna.

Behn har den siste tiden fokusert på forfatterskapet og malingen og onsdag til uken ustiller han noen av maleriene som en del av Drammen kunstforenings sommerutstilling.

LES OGSÅ: Avslører at de ikke likte hverandre