HJALP TIL: - De ville veldig gjerne ha hjelp, selv om jeg nok ville gjort det dårlig som golfinstruktør, sier Jostein Sundby til Seher.no. Her er han avbildet sammen med Mari Edvardsen. Foto: TV 2
HJALP TIL: - De ville veldig gjerne ha hjelp, selv om jeg nok ville gjort det dårlig som golfinstruktør, sier Jostein Sundby til Seher.no. Her er han avbildet sammen med Mari Edvardsen. Foto: TV 2 Vis mer

- Vifter med rumpa når hun gjør det

TV-friere i heftig strid om Jakten-bonden.

Publisert
SEHER.NO: - Jeg merker jo at disse damene blir svært så hissige på å få kontakt da. Og de gjør faktisk en veldig god jobb. Det liker jeg dårlig, men ok - jeg er klar jeg.

Ordene tilhører Mari Edvardsen, som er en av fem friere som kjemper om blåbærbonden Jostein Sundbys (50) hjerte i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Mandag tar nemlig 50-åringen med seg sine beilere på golfbanen, og akkurat det utarter seg til en hard kamp mellom de fem om å få Josteins oppmerksomhet.
 
- Mari og jeg er ganske flørtende personer begge to. Så når hun vifter med rumpa, da gjør jeg det og. For å vise meg. Jeg må tenke på meg selv, jeg må prøve å fange hans oppmerksomhet, sier Gry Kristoffersen i programmet om den interne flørtekonkurransen.

Til Seher.no forteller også Sundby selv at han merket at frierne hans var i flørtemodus under den lille golfseansen. Spesielt når han stod bak hver enkelt av dem, og skulle vise hvordan man skulle bruke kølla...

- De ville veldig gjerne ha hjelp, selv om jeg nok ville gjort det dårlig som golfinstruktør. Når det gjelder det å vrikke på rumpa, så må de jo markere det de er gode på. Det er jo en konkurranse dem imellom, humrer Jostein til Seher.no.

Etter å ha lært de fem frierne å spille som best han kunne, er det duket for en aldri så liten konkurranse mellom dem - der premien er noe som kan få enhver «Jakten»-frier til å smelte. Vinneren får nemlig et kyss eller en klem av TV-bonden.

- Det var en utradisjonell golfgjeng jeg hadde med meg, ingen hadde vel spilt før så vidt jeg vet. Premien er vel det som sitter best i minnet, i tillegg til at jeg traff på det første slaget jeg hadde. Det er greit å teste ut golfferdighetene til frierne med tanke på fremtiden vet du, sier Jostein, som ikke sier nei takk til en golfspillende kjæreste i tiden som kommer.

- Jeg håper jo at man får spilt litt mer, ja, sier «Jakten»-bonden til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - At jeg er med i Jakten, er Guds plan Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer