VIF-treneren flytter til Hamar

Kona valgte ut huset - Kjetil Rekdal er storfornøyd.

FLYTTER: Kjetil Rekdal og kona Ane Guro Skaare Rekdal tar med deres to små barn og flytter til Ottestad ved Hamar. Foto: Stella Pictures
FLYTTER: Kjetil Rekdal og kona Ane Guro Skaare Rekdal tar med deres to små barn og flytter til Ottestad ved Hamar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Kjetil Rekdal (44) fikk trenerjobb i Vålerenga, måtte han og kona Ane Guro Skaare Rekdal (37) på husjakt.

Sist uke slo han til på en 218 kvm stor villa i Ottestad rett ved Hamar.

- Etter at vi flyttet fra Ålesund har Ane Guro og de to barna våre Mikael (5) og Gabriel (1) bodd i en sokkelleilighet hos foreldrene hennes. Det nye huset ligger praktisk til, ikke langt fra Oslo, og nær både barnehage, skole og offentlig kommunikasjon, forteller Kjetil i et intervju som står på trykk i denne ukens Se og Hør.

Det er ifølge Rekdal kona som har valgt ut huset - rett og slett fordi at han selv ikke har hatt tid.

- Jeg har ikke hatt tid til å engasjere meg så mye i boligprosjektet, men er storfornøyd med Ane Guros valg, sier han videre.

LES OGSÅ: Rekdal ble tatt for råkjøring
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer