I EKSTASE: Fyrstinne Charlene og fyrst Albert av Monaco var i strålende humør etter å ha tilbragt formiddagen i Kragerøs skjærgård i forkant av sandvolleyballturneringen på Jan Kvalheims 50-årsfeiring lørdag. Foto: FameFlynet Norway
I EKSTASE: Fyrstinne Charlene og fyrst Albert av Monaco var i strålende humør etter å ha tilbragt formiddagen i Kragerøs skjærgård i forkant av sandvolleyballturneringen på Jan Kvalheims 50-årsfeiring lørdag. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Vidunderlig å møte venner i så flotte omgivelser

Fyrsteparet av Monaco var i strålende humør på Jan Kvalheims 50-årsfeiring i Kragerø.

SEOGHØR.NO, KRAGERØ: Denne helgen feirer den tidligere sandvolleyball-stjernen Jan Kvalheim sin 50-årsdag med en sandvolleyballturnering i Kragerø. 

Blant de omtrent 100 gjestene som tilbringer helgen på Kragerø Resort er selveste fyrsteparet av Monaco, Albert og Charlene.

Lørdag formiddag nøt det celebre paret den strålende sensommerdagen på fjorden ved Kragerøs skjærgård.

Se og Hør var på plass da fyrsteparet og jubilanten selv steg i land for en bedre lunsj, før selve turneringen går av stabelen i ettermiddag.

Både Albert og Charlene var i strålende humør, og vekslet gjerne noen ord med Se og Hørs reporter.

- Det er helt nydelig her! Vi ankom i går, og så langt har det vært et fantastisk opphold, forteller fyrstinne Charlene, som også besøkte Norge i fjor - nærmere bestemt Finnmark.


- Det er vidunderlig å være sammen med venner, i slike flotte omgivelser, stemmer fyrst Albert i.

- Ja, det er fint å tilbringe tid sammen med venner man ikke har sett på en stund, fastslår Charlene, før hun og ektemannen forsvinner leende av gårde i en litt uvøren golfbil.

Fyrsteparet er de siste årene blitt gode venner med Jan Kvalheim, som fortalte at bursdagsfeiringen hadde vært «strålende» så langt da han steg i land.

Fyrst Albert er selv en ivrig sandvolleyballspiller på fritiden, og vil etter alt å dømme stille opp i turneringen.

Alpintesset Aksel Lund Svindal og fotballstjernen John Carew er også blant de sporty gjestene i det uvanlige 50-årslaget.

LES OGSÅ: Mistet Amanda-kjolen