Vidunder-dietten avslørt

Sjekk hvordan Kate Hudson gikk ned 27 kilo på tre måneder!

NÅ: Kate er igjen superslank og klar for nye Hollywood-roller. Foto: All Over Press
NÅ: Kate er igjen superslank og klar for nye Hollywood-roller. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superslanker!


7. januar 2004 ble Kate Hudson og ektemannen Chris Robinson foreldre til sønnen Ryder. Før hun ble gravid veide hun 58 kilo - og på det meste nådde vekta 84 kilo. I ukene etter fødselen hadde hun bollekinn - og mange mente at hun fortsatt så gravid ut! Hun var nesten ikke til å kjenne igjen - bortsett fra det blendende søte smilet.


Tre måneder senere hadde Kate gått ned drøye 27 kilo - nå vet vi hvordan!


Det er nettstedet Lifetips som hevder de vet årsaken bak "Almost Famous"-stjernens slankesuksess. Ifølge nettstedet skal Kate ha trent både før og under graviditeten, begrenset kaloriinntaket til 1500 per dag etter fødselen, redusert inntaket av karbohydrater og spist mer proteiner.


Men viktigst av alt: Kate trente hele tre timer om dagen. Om man i tillegg regner med all ekstra aktivitet som trilleturer og babystell, er det sannelig ikke rart at kiloene rant fort av Goldie Hawns datter!


Siden har hun holdt seg slank som en sylfide, og hun har i tillegg en kropp som ser sunn og sprek ut, og ikke bare skinnmager.


En ventende rolle i thrilleren "The Skeleton Key" var årsaken til at Kate måtte raskt ned i vekt etter fødselen. Vi synes imidlertid Kate var like vakker med de ekstra kiloene, og er slett ikke overrasket over at hun stadig regnes som en av verdens vakreste kvinner...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer