JENTEKYSS: En mørkhåret Lene Alexandra kliner til på dansegulvet i den fire år gamle musikkvideoen "10 000 lovers" Foto: Fra musikkvideoen "10 000 love
JENTEKYSS: En mørkhåret Lene Alexandra kliner til på dansegulvet i den fire år gamle musikkvideoen "10 000 lovers" Foto: Fra musikkvideoen "10 000 loveVis mer

Videoen for sterk for NRK

Lene Alexandras hete videoflørt ble aldri vist på TV.

SEHER.NO: Fire år før hun fikk stor suksess med singelen "My boobs are OK", ble Lene Alexandra Øien sensurert av NRK på grunn av sin ville oppførsel i musikkvideoen "10 000 Lovers".


Låta ble ifølge Onlinemagasinet spilt inn av gruppa Galaxee fra Haugesund, med hjelp fra TNT-gitarist og "Rockeskolen"-programleder Ronni Le Tekrø.


Da videoen skulle spilles inn, lesset gruppa en mengde lettkledde modeller inn på et utested i Oslo - med ambisjoner om å lage en dampende video.


Og Lene Alexandra Øien (25) - som på tiden videoen ble spilt inn var i stallen til modellbyrået MSR - er blant de som går lengst av alle.


I tillegg til å strippe foran bandmedlemmene, blir Lene - som tidligere har hatt en kvinnelig kjæreste -filmet mens hun deler et heftig kyss med en annen kvinnelig modell!


De hete scenene ble imidlertid altfor sterk kost for NRK. Nå har imidlertid videoen fått nytt liv på nettstedet Youtube, der over 36 000 hadde sett den da Seher.no sjekket mandag.


- Ja, jeg husker godt at denne musikkvideoen "10 000 Lovers" ble nektet vist på NRK. Utover det ønsker jeg ikke å si noe om denne saken, kommenterer Jan-Egil Johansen, sjef for modellbyrået MSR, til Onlinemagasinet.


Se videoen her:


  


LES OGSÅ: Lene Alexandra hadde jentekjæreste!