Videoen alle vil se!

Her kan du se videon til Marion Ravn som alle snakker om.

NAKENVIDEO: Her er bildet plateselskapet Warner sendte ut for å promotere den nye videoen til Marion Ravn, eller Marion Raven som hun heter i USA. Foto: Warner Music
NAKENVIDEO: Her er bildet plateselskapet Warner sendte ut for å promotere den nye videoen til Marion Ravn, eller Marion Raven som hun heter i USA. Foto: Warner Music Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Marion Rav opptrer med ti nakne jenter på sin nye musikkvideo, som fredag ble lagt ut på en høyst tvilsom amerikansk nettside, stappfult av trailere  for sex-filmer.

Den 22 år gamle norske rockestjernen skal forsøke å erobre det amerikanske markedet - og det gjør hun virkelig på amerikansk vis.

I hennes nye musikkvideo, "Heads Will Roll", er hun avkledd og omgitt av skjønnheter. Ravns bryster dekkes av hennes lange hår.

Nå viser det seg at selve videoen er langt penere enn det ander materialet som ligger på nettstedet som promoterer den.

Selv har hun dette å si:

- Jeg ville lage en video som virkelig lar meg utforske tvetydigheten i tekstene mine, forteller Marion i en pressemelding.

Nettstedet managementet til Marion Ravn har valgt som plattform for videon er minst like kjent for å lansere nye, unge pornostjerner som nye artister.  Det kaller seg selv for et sex/rock-nettsted.

- Marion Ravn er den perfekte kombinasjon av sex og rock, sier en ev gründerne av nettstedet.

Warner Norge, Marion Ravns plateselskap, vil ikke kommentere hvorfor  den nye videoen ble lagt ut på nettopp dette  nettstedet.

Søndag formiddag var det ikke lenger mulig å se videon til Marion Ravn på det amerikanske nettstedet. Hva dette skyldes er uvisst.

Også Ravns hjemmeisde lå nede da.

MEN PÅ  YouTube KAN DU SE VIDEOEN - KLIKK HER!


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer