Videoblest med Marielle

Glamourmodell Marielle Mathiassen er ikke bare populær i utlandet...

SEXY:Glamourmodellen Marielle Mathiassen er å se i ny norsk musikkvideo.  Foto: Pål Bøe
SEXY:Glamourmodellen Marielle Mathiassen er å se i ny norsk musikkvideo. Foto: Pål Bøe Vis mer

SEHER.NO: Den norske glamourmodellen Marielle Mathiassen (20) ble verdenskjent gjennom sin rolle i svenske Basshunters mye omtalte musikkvideo "Now you`re gone".


Sammen med Aylar Lie og Silje Lian stripper Marielle ned til undertøyet i den dampende hete videoen. Og de sexy klippene satte mange britiske menn i fyr og flamme etter store oppslag i tabloidavisen The Sun (ekstern link).


Og nå har den superhete Vi Menn-forsidepiken fått nok en rolle i en musikkvideo.


Se musikkvideoene med Marielle lenger ned


Men denne gangen er det et norskt band som har vært så heldige å få den 20-år gamle Fredrikstads-jenta med.


Det er i den nyeste videoen til det Oslo-baserte bandet Radiostar (ekstern link) at den blonde skjønnheten nå har fått en fremtredende rolle.

- Jeg kjente Marielle fra ungdomsskolen. Plutselig så jeg henne glitre på Vi Menn-forsiden. Da vi i Radiostar skulle lage ny video måtte jeg bare ta sjansen. Og jammen fikk vi ikke drømmedama inn i vår egen musikkvideo, sier gitarist Jonas Rohde-Moe i Radiostar.

Innspillingen av musikkvideoen "Jumping" foregikk samtidig som glamourmodellen fikk store oppslag i The Sun. Og gruppa håper nå at Marielle vil skape stor blest om deres video. 


 - Vi håper Marielles deltagelse vil skape blest om videoen, sier Rohde-Moe.


Mathiassen dukket også opp i "Rikets Røst" forrige torsdag. Også da som lettkledd modell i Sputniks videoinnslag "gangstarap".


Og Marielle har merket den økte oppmerksomheten rundt henne som person, men tar det hele med stor ro.

- Det var litt uvant å se seg selv slik, men ikke flaut. Mer spennende kanskje, og litt morsomt at det har blitt så mye oppstyr rundt det, har hun tidligere uttalt til Seher.

Moren hennes vet derimot ikke om datterens nakenoppslag i media.

- Mamma vet det ikke, tror jeg. Vi snakker ikke så mye sammen om akkurat det, men hun synes det er moro at jeg er modell. Fra venner og arbeidskollegaer har jeg bare fått positive tilbakemeldinger. De er veldig støttende, fortalte hun.

Marielle begynte modellkarrieren sin for et knapt år siden og er knyttet til byrået MSR.no som tidligere har hatt Aylar, Triana Iglesias, Helene Rask og Lene Alexandra i stallen sin.


Og 20-åringens største drøm fremover er å få et oppslag i Playboy.


Se Radiostars nye video , samt "Now you`re gone" av Basshunter nedenfor:


 


LES OGSÅ: - Playboy er det største