Britney Spears

Video vekker bekymring

Filmklipp har fått popstjernens kommentarfelt til å ta fyr.

BRITNEY SPEARS: Uansett hva hun foretar seg skaper det overskrifter. Også et innlegg fra november 2022. FOTO: Valerie Macon/AFP/NTB
BRITNEY SPEARS: Uansett hva hun foretar seg skaper det overskrifter. Også et innlegg fra november 2022. FOTO: Valerie Macon/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Mye har vært skrevet om Britney Spears (40) og det 13 år lange vergemålet hun var underlagt. Etter det mye omtalte sammenbruddet levde hun i årevis strengt kontrollert, med sin egen far som verge.

De klaustrofobiske dansevideoene fra stuegulvet med en sterkt sminket Britney, fikk kommentarfeltene til å koke, og bekymringsmeldinger fra fansen var med på å sparke i gang den verdensomspennende #freebritney-bevegelsen.

GIFT: Britney Spears og Sam Asghari på premieren av «Once Upon a Time in Hollywood» i 2019. Paret er senere blitt kone og mann. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
GIFT: Britney Spears og Sam Asghari på premieren av «Once Upon a Time in Hollywood» i 2019. Paret er senere blitt kone og mann. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Og etter at en dommer i 2021 besluttet å oppheve verdensstjernens vergemål med umiddelbar virkning, må Spears virkelig sies å ha nytt friheten.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekket oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

Ikke bare har hun giftet seg med den personlige treneren Sam Ashgari (28), i en seremoni hvor blant annet Madonna (64) og Drew Barrymore (47) var gjester. Paret har dessuten vært på mange solfylte reiser til eksotiske reisemål, og i 2022 ga Britney ut låten «Hold me closer» sammen med Elton John (75).

Men Britneys glede over den nye friheten stanser ikke der. I en video på Instagram delte stjernen i november en sykkeltur i et solfylt California. I shorts og T-skjorte farte Britney Spears frem på stiene i nabolaget, og ifølge Britney tar hun den samme sykkelturen hver dag.

«Jeg gjør dette hver morgen», skrev hun, og la til at for henne er «fantasi å finne en grunn til å være her», og oppfodret følgerne til å lage seg den verdenen de selv vil ha:

«Det er en fantastisk gave å ha den muligheten».

I videoen suste hun forbi en mann på en parkbenk, som ifølge Britney satt på samme plass hver morgen og spiste matpakken sin. I videoen ser man at mannen snur seg fortumlet etter henne, og ifølge stjernen har det sin forklaring:

PUNGET UT: Amerikanske Bryan Ray (35) har brukt elleville summer på å ligne på sitt store idol, Britney Spears. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg lover. Jeg sa endelig hei», skrev Britney til innlegget.

Kommentarene har ikke latt vente på seg, og flere skriver at de skulle ønske det var dem som fikk et «Hei» av Britney på morgenkvisten.

Men som med det meste som angår Britney Spears, skaper innlegget kontroverser. Mange påpeker at videoen er to år gammel, og sier de husker da hun publiserte den første gang.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig?Dokumentaren til The New York Times håpet å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

«Sitter smørbrød-mannen der fortsatt, to år senere?» spør en, og videoen fyrer nok en gang opp under spekulasjonene om at det ikke er Britney selv som poster innleggene på kontoen sin, og at hun fortsatt ikke er fri.

«Om hun er fri, hvorfor ikke legge ut en video av en sykkeltur i dag, om det er sånn at hun gjør dette hver morgen?» skriver en.

Andre igjen gleder seg over videoen, og en skriver:

«Så herlig dette må være for deg, Britney. Du, uten fotografer og fans, FRI som alle andre».

Denne saken ble først publisert på KK.no

NY STEMME: «Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge», skrev artisten på Instagram. Video: Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Letter på sløret om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer