FØRSTE DELTAKER UT: «Farmen»-oppholdet ble kortvarig for kokken Vidar Johansen (46), som måtte forlate programmet etter en drøy uke. Foto: Alex Iversen / TV 2
FØRSTE DELTAKER UT: «Farmen»-oppholdet ble kortvarig for kokken Vidar Johansen (46), som måtte forlate programmet etter en drøy uke. Foto: Alex Iversen / TV 2Vis mer

«Farmen» 2018:

Vidar ble førstemann ut av «Farmen»-gården

Var skråsikker på «Farmen»-seier.

Han er selverklært «Farmen»-ekspert og hadde planene klare for hvordan han skulle gå seirende ut av den fjortende, ordinære sesongen. Likevel var det nettopp gausdølingen Vidar Johansen (46) som måtte pakke sakene sine søndag kveld - som den første deltakeren i rekka.

Tv-exiten var et faktum etter en tautrekkingstvekamp mot 24 år yngre Nikolai Aspen (22), der 46-åringen i bunn og grunn var sjanseløs.

USLÅELIG: Tromsøværingen Nikolai Aspen (22) overmannet Vidar Johansen fullstendig i søndagens tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
USLÅELIG: Tromsøværingen Nikolai Aspen (22) overmannet Vidar Johansen fullstendig i søndagens tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Nicolai var mye sterkere enn jeg trodde, og startet turboen sin på nytt og på nytt. Det var jævlig surt, forteller en skuffa Johansen til programleder Gaute Grøtta Grav (39) like etterpå.

Ikke helt ute likevel

Når «Farmen»-deltakere taper en tvekamp, forsvinner de vanligvis kjapt ut av tv-bildene og kommer aldri tilbake. I år har derimot TV 2 gjort endringer i exit-praksisen, som gir utslåtte deltakere mulighet til å returnere til tv-gården.

Det såkalte «Torpet» er en utvidelse av tv-konseptet, en slags parallell-gård med bonusdeltakere som skal vises på TV 2 Sumo. I utgangspunktet er det avsidesliggende småbruket bosatt av tre eks-«Farmen»-deltakere, før Vidar Johansen blir den første til å kjempe om en av plassene.

Gjennom ukene skal bonusgården alltid være bosatt av tre personer, som trolig skiftes ut etter hvert som nye, utslåtte «Farmen»-deltakere dukker opp. Deltakeren som til slutt står igjen på «Torpet» vender deretter tilbake til den opprinnelige «Farmen»-gården i finaleuken. Les mer om konseptet her.

Vidar Johansen, som i likhet med sine meddeltakere ikke har vært kjent med TV 2s nye «Farmen»-grep, er i alle fall tydelig begeistret for å få en siste sjanse.

Saken fortsetter under.

- Det er det råeste jeg har hørt, forteller han til Gaute Grøtta Grav på tampen av kveldens program.

- Kan umulig slå feil

I skrivende stund er innspillingen av årets «Farmen» fremdeles ikke avsluttet, og alle deltakerne, inkludert Johansen, er dermed utilgjengelig for kommentar.

Da Se og Hør møtte 46-åringen like i forkant av innspillingen i sommer, var han altså skråsikker på «Farmen»-seier.

- Jeg har sett alle sesongene av «Farmen», og vet hvordan alt funker. Samtlige uker er lagt opp i hodet mitt, og jeg har gått gjennom alle mulige utfall. Dette kan umulig slå feil, fortalte han den gang.

Som en del av målet om å vinne, skulle 46-åringen holde tilbake kunnskap og lyve om arbeidserfaring. Johansen jobber egentlig som kjøkkensjef ved Pellestova hotell i Hafjell, men:

- Jeg kommer til å si at jeg er nattevakt. Det eneste jeg frykter er at ingen skal like meg, men det skjer neppe. Jeg er jo en hyggelig kar, fortalte han.

LES OGSÅ: «Farmen»-Geirs private kreftdrama

OMVISNING: Programleder Gaute Grøtta Grav tar oss med på en omvisning på den nye «Farmen»-gården i Finnskogen. Video: Miriam Bakkejord / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer
Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Åpner seg i et langt hjerteskjærende innlegg

Åpner seg i et langt hjerteskjærende innlegg

Avslører hemmelig kjæreste

Avslører hemmelig kjæreste

Risikerer full stans i kreftbehandlingen

Risikerer full stans i kreftbehandlingen

- De henger mye sammen

- De henger mye sammen

- Jeg er en streng mor

- Jeg er en streng mor

Røper P3-Siljes kjæreste

Røper P3-Siljes kjæreste

- Jeg er en forferdelig kone

- Jeg er en forferdelig kone

Sjokkexit i «Paradise Hotel». Dette skjedde egentlig

Sjokkexit i «Paradise Hotel». Dette skjedde egentlig

Nå kommenterer de endelig forlovelsen

Nå kommenterer de endelig forlovelsen

- Ny flamme etter hemmelig brudd

- Ny flamme etter hemmelig brudd

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255