Victoria's Secret-modeller tatt på fersken

Også de vakreste innta skammens positur for å få dosen.

RØYKEHJØRNET: Erin Heatherton og Candice Swanepoel (22) er røykere, noe de har til felles med svært mange modeller. Foto: Stella Pictures
RØYKEHJØRNET: Erin Heatherton og Candice Swanepoel (22) er røykere, noe de har til felles med svært mange modeller. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er hustrig og flaut å stå til allmenn beskuelse som nikotinslave. Det har de fleste røykere fått kjenne på kroppen etter at røykeloven trådte i kraft i land etter land på den vestlige halvkule i løpet av forrige tiår.

I New York er røykeloven omtrent som i Norge. Og som i Norge røyker mange likevel ufortrødent videre. Men de må ut for å gjøre det - i frost og sur vind.

Undertøysmodellene Erin Heathertone (21) Candice Swanepoel (22) velger å stille seg ved baktrappen til Victoria's Secret-butikken i The Big Apple når nikotinbehovet blir for kraftig.

De har åpenbart forsøkt å stikke seg litt bort, men USA er paparazzienes tuft, så da ble det med forsøket.

Det sikreste er nok å stupe røyken for godt...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Røykere er ekle og dumme i hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer