DRØMMESTRAND: Forte Village på Sardinia ligger på et lukket område på hele 250 mål (dekar). Med privat strand, 7 hotell og mer enn 10 restauranter og barer.
DRØMMESTRAND: Forte Village på Sardinia ligger på et lukket område på hele 250 mål (dekar). Med privat strand, 7 hotell og mer enn 10 restauranter og barer.Vis mer

Victorias hemmelige paradis

Her kan du ligge på solseng ved siden av David Beckham og gå på spabehandling med Victoria....

SEHER.NO: Her er luksushotellet du aldri har sett maken til. David og Victoria Beckham ligger på solstolene ved siden av deg. Naomi Campbell slanger seg i bassenget. Og Wayne Rooney og kompisene spiller vannpolo mens modell-kjærestene deres får behandling på spa-avdelingen.

Velkommen til luksushotellet Forte Village www.fortevillage.com på Sardinia i Italia. Eller, hotell..? Forte Village er ikke bare et hotell, det er en egen liten landsby på sydspissen av Sardinia med 7 forskjellige hotell. Fra luksus-klasse - til super-luksus...

Hotellet er verdensberømt for å tiltrekke seg "Rich & Famous"-klientellet fra hele Europa. Fotballstjerner, skuespillere, fotomodeller - berømtheter som elsker å omgås hverandre. Her kan man feriere på et sted der fansen holder seg på armlengdes avstand - der man ikke blir plaget med autografjegere. Familien Beckham er stamgjester. De bor alltid i en president-suite med egen tjener. Andre fotballstjerner som Wayne Rooney og hele det tyske landslaget er stadig på besøk. Og popstjernene Annie Lennox, Sting og Tina Turner står også på gjestelisten.

Forte Village ligger 45 minutter utenfor flyplassen i Cagliari. En liten og anonym flyplass - med norske øyne. Inntil i år. Sas har nemlig startet med direkteflygning til denne spennende destinasjonen. Hver lørdag fra 3. mai og ut oktober kan man fly til Cagliari. Det begynner å bli fullt og dyrt i skoleferien. Men på våren og høsten er det mange plasser - til en rimelig penge.

Sjekk her: www.sas.no.

Forte Village Resort er ideell for den aktive familie. Det er barneklubb for barn i alderen 3-11 år. Det er all verdens sportsaktiviteter. Bare hør her: Det er 12 flomlysbelagte tennisbaner, 9-hulls putting green, 10 svømmebasseng, gocartbane, fotballbaner, volleyballbane, basketballbane, bowlingbane, utendørs skøytebane (ja, du leste riktig - selv om temperaturen kan komme opp i 30 grader pluss), trampoliner - og all verdens vannaktiviteter på den private stranda.

Hotellkomplekset har drøssevis med restauranter. Selvfølgelig italienske pizza- og pastarestauranter og temarestauranter fra Japan, India og Brasil. Hotellet har sogar sin egen barnerestaurant.

Men alt dette kan du lese mer om her:
www.fortevillage.com.

Og her kan du se bilder fra hotellet: http://www.fortevillageresort.com/gallery_fortevillage/index.php?lingua=EN 

Vil du lese mer om ferie i Italia?
http://www.zinetravel.no/category/110

BECKHAM-SUITEN: I denne suiten bor David og Victoria Beckham sammen med barna når de ferierer på Forte Village.
FAMILIE-SUITER: Hvert hotell har sine egne suiter, med plass til hele familien.
5-STJERNERS HOTELL: Hotel Castello er det største 5-stjerners hotellet på Fore Village, med 181 rom.
LUKSUS-SUITER: Disse suitene ligger rett på stranda og tilhører hotellet Beachcomber & Boat House.