Mel B:

- Victoria tryglet oss om å være snille med David

Stjernen minnes starten av forholdet til Spice Girls-venninnen.

VENNINNE: Melanie Brown har alltid hatt troen på forholdet og kjærligheten mellom Victoria og David Beckham. Foto: NTB Scanpix
VENNINNE: Melanie Brown har alltid hatt troen på forholdet og kjærligheten mellom Victoria og David Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I sommer feiret David (44) og Victoria Beckham (45) 20 år som mann og kone. Til tross for gjentatte brudd- og utroskapsrykter i løpet av årene, har duoen stått støtt ved hverandres side gjennom stormene, og fremstår i dag som et av de mest etablerte parene i Hollywood.

Da de begynte å date på 90-tallet var Victoria allerede verdenskjent som popstjerne i Spice Girls, mens David begynte å skape seg et navn som fotballproff.

- Victoria tryglet oss

Nå avslører Victorias tidligere bandkollega Melanie Brown (44) at stjerneparet ble hodestups forelsket med én gang de traff hverandre. Og dette ble raskt en bekymring for Victoria. Spice Girls-jentene hadde nemlig en regel om at ingen menn skulle slippe billig unna når de ble presentert for resten av gruppa.

- Fra første dag de møttes kunne man se i øynene til begge to at dette var den store kjærligheten. Vi var en ekte jentegjeng, og ingen hadde lov til å ha kjæreste uten at de først måtte gjennom en tøff runde med forhør fra resten av bandet, forteller Mel B til The Sun, ifølge Contact Music, og fortsetter:

- Victoria tryglet oss om at vi måtte være snille mot David. Han var så søt og sjenert, så det var helt uaktuelt at vi fikk lov til å være harde mot ham. Det gjorde hun fullstendig klart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer