Mel B:

- Victoria tryglet oss om å være snille med David

Stjernen minnes starten av forholdet til Spice Girls-venninnen.

<strong>VENNINNE:</strong> Melanie Brown har alltid hatt troen på forholdet og kjærligheten mellom Victoria og David Beckham. Foto: NTB Scanpix
VENNINNE: Melanie Brown har alltid hatt troen på forholdet og kjærligheten mellom Victoria og David Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I sommer feiret David (44) og Victoria Beckham (45) 20 år som mann og kone. Til tross for gjentatte brudd- og utroskapsrykter i løpet av årene, har duoen stått støtt ved hverandres side gjennom stormene, og fremstår i dag som et av de mest etablerte parene i Hollywood.

Da de begynte å date på 90-tallet var Victoria allerede verdenskjent som popstjerne i Spice Girls, mens David begynte å skape seg et navn som fotballproff.

- Victoria tryglet oss

Nå avslører Victorias tidligere bandkollega Melanie Brown (44) at stjerneparet ble hodestups forelsket med én gang de traff hverandre. Og dette ble raskt en bekymring for Victoria. Spice Girls-jentene hadde nemlig en regel om at ingen menn skulle slippe billig unna når de ble presentert for resten av gruppa.

- Fra første dag de møttes kunne man se i øynene til begge to at dette var den store kjærligheten. Vi var en ekte jentegjeng, og ingen hadde lov til å ha kjæreste uten at de først måtte gjennom en tøff runde med forhør fra resten av bandet, forteller Mel B til The Sun, ifølge Contact Music, og fortsetter:

- Victoria tryglet oss om at vi måtte være snille mot David. Han var så søt og sjenert, så det var helt uaktuelt at vi fikk lov til å være harde mot ham. Det gjorde hun fullstendig klart.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Det perfekte par

Victoria og David ble kjærester i 1997 og to år senere, nærmere bestemt 4. juli 1999, giftet de seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland. Mel B minnes bryllupet med glede, og innrømmer at hun allerede den gang tenkte at duoen hadde et helt spesielt bånd.

- Bryllupsdagen var perfekt. Jeg husker at jeg så på dem og tenkte at det ville være umulig å bryte dem opp fra hverandre. Ikke bare fordi de var så forelsket, men de fikk hverandre også til å le, forklarer hun og utdyper:

- Vicky er en av de morsomste kvinnene på denne jorden og hun er fullstendig seg selv sammen med ham. De har vokst opp sammen og kjenner hverandre inn og ut. De har vært gjennom gode og vonde stunder, slik ekte forhold er.

Minnes første møte

Victoria, som har barna Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (12) og Harper (8) med David, har også selv tidligere fortalt at det var kjærlighet ved første blikk da hun traff ektemannen.

For tre år siden mimret hun om det første møte i britiske Vogue.

Da skrev hun et brev til seg selv som tenåring under tittelen «Hva jeg skulle ønske jeg hadde visst». I brevet tenkte hun tilbake til den gang hun falt for David Beckham.

Her rådet Victoria tenåringsutgaven av seg selv til å lære mer om fotball, særlig offside-regelen. Da hun møtte David var han jo fotballspiller på Manchester United.

- Og ja, kjærlighet ved første blikk eksisterer faktisk, skrev hun i brevet.

Videre fortalte Victoria at hun befant seg i VIP-loungen til Davids lag etter en fotballkamp:

- Du vil oppleve det i loungen til Manchester United-spillerne, selv om du kommer til å bli litt full slik at de eksakte detaljene er litt uklare.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Tror det vil vare livet ut

I det nostalgiske Vogue-brevet beskrev Victoria også hvordan hun fikk øye på David i ManU-loungen:

- Mens de andre spillerne står i baren og drikker med kompisene sine, vil du se David stå litt til siden sammen med familien sin. (Han er ikke en gang på førstelaget på denne tiden, du er den berømte). Og han hadde et så søtt smil. Du har også et nært forhold til familien din, og du kommer til å tenke hvor lik deg han føles, minnes stjernedesigneren.

- Han kommer til å spørre om telefonnummeret ditt. (Han har fortsatt flybilletten fra London til Manchester som du skrev det på), røpet hun.

Mel B, som fremdeles er nær venninne med firebarnsmoren, forteller videre til The Sun at hun tror at ekteskapet mellom stjerneparet kommer til å vare livet ut.

- Vickys foreldre har vært gift i en evighet, og hun er laget av det samme som moren henne Jackie. Hun kommer aldri til å miste David for han er den viktigste personen i livet hennes og kommer alltid til å være det.

LES OGSÅ: Vendela og Petter har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer