Harper's Bazaar Women of the Year Awards:

«Victoria»-stjernen stjal glansen fra Victoria Beckham

Jenna Coleman fra NRK-serien «Victoria» strålte på den røde løperen.

STJERNESPEKKET FEST: Victoria Beckham (t.h.) er vant til å stjele rampelyset på fest, men under Harper's Bazaar Women Of The Year Awards ble hun satt i skyggen av «Victoria»-stjernen Jenna Coleman. Foto: NTB Scanpix
STJERNESPEKKET FEST: Victoria Beckham (t.h.) er vant til å stjele rampelyset på fest, men under Harper's Bazaar Women Of The Year Awards ble hun satt i skyggen av «Victoria»-stjernen Jenna Coleman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Torsdag kveld arrangerte magasinet Harper's Bazaar sin årlige prisutdeling «Women of the Year Awards» i London, og en rekke kjendiser entret den røde løperen for anledningen.

Blant dem var store britiske stjerner som Kate Winslet (42) og Victoria Beckham (43), samt den doble Oscar-vinneren Jodie Foster (54) og kjendisdatter Georgia May Jagger (25).

Imidlertid var det en annen dame som stjal mye av glansen fra superstjernene mens de poserte for pressefotografene.

Og dét var skuespiller Jenna Coleman (31), som denne høsten har vært å se i NRK-serien «Victoria», som handler om dronning Victorias liv.

Sexy og sofistikert

Jenna var slående vakker i en hvit, vintage-inspirert kjole fra Emilia Wickstead, stylet med en delikat oppsatt frisyre og frisk sminke. Daily Mail mener at tv-stjernen så svært sofistikert ut, samtidig som hun viste litt hud på den røde løperen.

Prikken over i'en var et par lekre stroppesko i sølv, som gjorde antrekket mer moderne.

31-åringens skuespillerkollega Kate Winslet, som stakk av med prisen for årets britiske skuespillerinne, hadde valgt et mer diskret antrekk for anledningen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

• Få de aller beste sakene fra bladet.

• 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke.

• Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Les eksklusive saker hver dag!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

Få 58% rabatt!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer