Victoria Silvstedt viste frem bikinikroppen

Supermodellen er hottere enn noen gang. Se bildespesial!

HOT: Victoria Silvstedt var med i «Fröken Sverige» i 1993, og etter dette skjøt modellkarrieren hennes fart. Foto: All Over Press
HOT: Victoria Silvstedt var med i «Fröken Sverige» i 1993, og etter dette skjøt modellkarrieren hennes fart. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske supermodellen Victoria Silvstedt (38) har flere ganger blitt fotografert i lettkledde positurer med kjæresten - «den lille mannen» - Maurice Dabbah.

Men fredag i forrige uke tok Silvstedt en «alenedag» på stranda, hvor hun koste seg i sitt eget selskap - med hyppig bruk av mobiltelefonen vel å merke.

Blondinen var ikledd en oransje sommerkjole med matchende bikini til, og den 1.80 meter lange modellen hadde gått for hæler som fottøy denne lune sommerdagen. 

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HE

Og alltid «smashing» Silvstedt så ut til å slite litt med gangen da hun trippet seg bortover strandpromenaden, for å komme seg til solsengen som lå å ventet på henne foran et eksklusivt hotell i Miami.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Victoria Silvstedt slikket sol på Sardinia med «den lille mannen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer