DIAMANTBELAGT: Denne Birkin-vesken er besatt med hundrevis av diamanter og koster svimlende 850.000 kroner! Foto: All Over Press
DIAMANTBELAGT: Denne Birkin-vesken er besatt med hundrevis av diamanter og koster svimlende 850.000 kroner! Foto: All Over PressVis mer

- Victoria fant den under juletreet

Posh fikk Birkin-veske til 850.000 kroner!

SEHER.NO: Designervesker har vært den store trenden blant kjendiseliten de siste årene, og som den ekte motedivaen hun er har Victoria Beckham (34) de fleste.

Og til jul fikk hun kanskje den mest eksklusive av dem alle - en 850.000 kroners Birkin-veske dekket med hundrevis av diamanter, skriver Daily Mail.  

Den sølvfargede vesken var en gave fra ektemannen David (33), men på tross av den skyhøye prisen tilsvarer det kun én uke av det fotballstjernen tjener når han nå er lånt ut til AC Milan.

- Det er ikke så enkelt som alle tror for David å kjøpe gave til sin kone hvert år, hun er kvinnen som har alt. Men David vet at det franske motehuset er et av hennes favorittmerker og klarte å få tak i en veske gjennom noen forhandlere med svært gode kontakter i LA, forteller en kilde.

Ventelisten på Birkin-vesken, som går under navnet "the Himalayan", er stengt for lenge siden, og de fleste kundene på listen må vente mange år før de får tak i den.

Og mens de fleste andre sliter økonomisk som følge av finanskrisen, har ikke Posh det minste problem med å bære sin nær én million kroners veske på diverse sportsarrangementer.

Den stolte moteløven viste nylig frem vesken da ektemannen hadde sin debut for AC Milan i Dubai, og popstjernen skal være storfornøyd med gaven, som har en trekarats diamant på låsen.

Både David, Victoria og deres tre sønner befinner seg for tiden i Italia, hvor de skal være et par dager mens David finner seg til rette. Fotballstjernen er på et tre måneders utlån fra LA Galaxy for å opprettholde formen foran vårens VM i fotball.

Men Posh og sønnene skal bare bli i Italia midlertidig, da paret ikke ønsker å ta barna ut av skolen.

- Victoria vil komme tilbake en eller to ganger i uken for å være sammen med meg her i Milano, så jeg gleder meg veldig til det. Det er klart at det er vanskelig å være borte fra familien min, men barna har nå slått seg til ro i LA og det er viktig at de får fortsette livet sitt, har David tidligere uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Er du avhengig, Beckham?