TRENER: Victoria og David har meldt seg inn på treningssenter, og Posh jobber nå hardt for å skaffe seg større muskler.  Foto: All Over Press
TRENER: Victoria og David har meldt seg inn på treningssenter, og Posh jobber nå hardt for å skaffe seg større muskler. Foto: All Over PressVis mer

- Victoria er i fantastisk form

Posh ønsker seg større muskler...

SEHER.NO: Victoria "Posh" Beckham (35) har tidligere erkjent at hun hater fysisk aktivitet, og at hun helst holder seg så langt unna treningssentre som mulig.

Måten hun har beholdt sin radmagre figur på er altså ikke timelange økter på tredemøllen. Istedet har hun holdt et strengt kostholdsprogram, som hovedsakelig består av bønner og spinat.

Men nå ser det ut til at dette kommer til å forandre seg.

Ifølge Daily Mail ønsker nemlig Victoria å få mer muskler. Derfor har hun meldt både seg selv og ektemann David Beckham inn på det svært eksklusive treningssenteret The Sports Club i LA, hvor superstjerner som Jessica Alba og Britney Spears også trener.

Her betaler man en medlemskontigent på nærmere 15.000 kroner i året, i tillegg til den faste månedlige summen på 2500 kroner.

Her skal Posh gjennomgå flere private Pilates-økter med en personlig trener, for å bygge opp arm, rygg og magemuskler.

- Victoria har meldt seg på private Pilates-timer. Hun kommer hit minst tre ganger i uken og ektemannen David blir ofte med henne på Pilates-timene når han er i byen. Pilates er trening som bygger opp sentrale muskler i kroppen, og er spesielt bra for kvinner som ønsker å styrke kroppen sin, sier en kilde ved treningssenteret.

Ifølge kilden skal Victoria allerede ha begynt å se resultater av all treningen.  

- Hun er i fantastisk form om dagen. Hun er tynn men har muskler på alle de rette stedene. Du ser henne trene kondisjon på tredemøllen eller de andre maskinene før hun går på Pilates-timene sine, forteller kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seehr@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - I samme kjole og sko som Posh