Victoria er for posh

Victoria Beckham er for posh til å spise med de andre fotballkonene.

INVITERT: Ashley Coles forlovede, Cheryl Tweedy, var den eneste som fikk spise middag med Victoria. Foto: All Over Press
INVITERT: Ashley Coles forlovede, Cheryl Tweedy, var den eneste som fikk spise middag med Victoria. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har lenge mistenkt at berømmelsen har gått Victoria Beckham til hodet. Har vi nå endelig fått beviset?

SE HER: Fotballkonenes kamp

Sammen med alle de andre fotballfruene er stjernespilleren David Beckhams kone på plass i Tyskland for å heie England frem til seier. Men Posh ser visst ikke på VM som noen sosial sammenkomst.

SE HER: Beckham mest sexy

Da hele det engelske fotballandslagets fruer skulle besøke en av Tysklands mest eksklusive restauranter måtte det ifølge Aftonbladet bestilles tre bord: Ett til Victoria og Ashley Coles forlovede, Cheryl Tweedy, ett til Sven Göran Erikssons Nancy Dell'Olio og hennes venner, og ett til alle de andre.

SE HER: Beckhams i Oslo

Cheryl, som er popstjerne i jentegruppen Girls Aloud, og Victoria ville åpenbart ikke blande seg med de andre jentene, og først da de forlot restauranten ble de andre verdiget et enkelt "hallo".

Resten av fotballfruene hadde derimot ingen planer om å forlate restauranten tidlig, og bestilte mengder av champagne, cognac og rom og cola.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer