Victoria er for posh

Victoria Beckham er for posh til å spise med de andre fotballkonene.

INVITERT: Ashley Coles forlovede, Cheryl Tweedy, var den eneste som fikk spise middag med Victoria. Foto: All Over Press
INVITERT: Ashley Coles forlovede, Cheryl Tweedy, var den eneste som fikk spise middag med Victoria. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har lenge mistenkt at berømmelsen har gått Victoria Beckham til hodet. Har vi nå endelig fått beviset?


SE HER: Fotballkonenes kamp


Sammen med alle de andre fotballfruene er stjernespilleren David Beckhams kone på plass i Tyskland for å heie England frem til seier. Men Posh ser visst ikke på VM som noen sosial sammenkomst.


SE HER: Beckham mest sexy


Da hele det engelske fotballandslagets fruer skulle besøke en av Tysklands mest eksklusive restauranter måtte det ifølge Aftonbladet bestilles tre bord: Ett til Victoria og Ashley Coles forlovede, Cheryl Tweedy, ett til Sven Göran Erikssons Nancy Dell'Olio og hennes venner, og ett til alle de andre.


SE HER: Beckhams i Oslo


Cheryl, som er popstjerne i jentegruppen Girls Aloud, og Victoria ville åpenbart ikke blande seg med de andre jentene, og først da de forlot restauranten ble de andre verdiget et enkelt "hallo".


Resten av fotballfruene hadde derimot ingen planer om å forlate restauranten tidlig, og bestilte mengder av champagne, cognac og rom og cola.


SE HER: Spill fotball med Beckham!


En berømt sushi-kokk hadde blitt hyret inn for å tilfredsstille fotballfruenes ganer under middagen på Medici i Baden-Baden. Victoria og Cheryls enkle middag med cola light og vann kostet dem 560 kroner, og duoen la igjen lusne 40 kroner i driks. Ikke akkurat generøst ettersom de til sammen er verdt 560 millioner kroner?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer