- Victoria er en snik

Paradise-Petter brukte flere dager på å komme seg over den tidligere romkameratens lureri.

- HUN ER EN SNIK: Petter Holmbakken legger ikke skjul på at han klandrer sin tidligere romkamerat Victoria Norrman for at han torsdag måtte forlate «Paradise Hotel». - Hun er en snik og ville ha meg ut for å slippe og velge mellom meg og Stian (Claud Foto: TV3
- HUN ER EN SNIK: Petter Holmbakken legger ikke skjul på at han klandrer sin tidligere romkamerat Victoria Norrman for at han torsdag måtte forlate «Paradise Hotel». - Hun er en snik og ville ha meg ut for å slippe og velge mellom meg og Stian (Claud Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Etter at nykommeren Patrick Nygård (22) ble fredet, var det en følelsesladet Petter Holmbakken (22) som torsdag måtte ta farvel med de andre deltakerne i realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

Petter sier til Seher.no at han brukte flere dager på å komme seg tilbake til et normalt liv, blant annet fordi han følte seg lurt av sin tidligere romkamerat Victoria Norrman (20).

- Det var tungt å forlate den lukkede verdenen vi levde i og deretter bli satt på et hotellrom alene. Jeg følte meg «backstabbet» av Victoria, da jeg skjønte at hun hadde vært en pådriver for å få meg ut.

I løpet av oppholdet har Petter flere ganger sagt at han fikk følelser som «lignet på forelskelse» for Victoria, noe som gjorde lureriet ekstra tungt å bære.

- Jeg så på henne som en venn, men hun ville ha meg ut for å slippe å komme i et dilemma mellom meg og Stian senere. Hun er en snik, sier han.

Petter hevder at det var hensynet til kameraten Stian Claudi Reinung (20), som gjorde at han ikke stilte seg bak Victoria, da fredete Patrick stilte seg bak Petters romkamerat Caroline Knutsen.

- Stian var min beste venn der inne, og jeg ville ikke gjøre det mot ham. Derfor satset jeg på Tine, selv om jeg nok innså at jeg måtte dra. Jeg klandrer hverken henne eller Caroline, det er Victoria som har spilt et kynisk spill sammen med Patrick, sier han til Seher.no.

Negative reaksjoner
Victoria Norrman havnet også i forrige uke i søkelyset, da hun sammen med Stian sørget for å få fjernet sin beste venninne Karoline Berget fra hotellet.

Deretter fikk Skiens-jenta negative reaksjoner fra både mange seere og andre deltakere, etter at hun kysset Paradise-kollega Emil Løvstad (20) bak romkameraten Stians rygg.

Petter sier han i dag har liten kontakt med Victoria.

-  Vi har ikke snakket sammen på lenge, men jeg regner henne fortsatt som en venn. Selv  om jeg er skuffet, ser jeg jo at hun har spilt spillet hele veien, sier han til Seher.no.


Holmbakken tror han kanskje kunne berget plassen hvis han hadde brukt mer energi på spillet den siste uken.

- Siden jeg kom inn, hadde det vært drama rundt meg hver uke, så jeg bestemte meg tidlig for at den uken skulle jeg ikke snakke noe taktikk, men bare kose meg. Hadde jeg ikke gjort det, kunne jeg kanskje fortsatt vært med i spillet. Men gjort er gjort, nå ser jeg bare frem til sommeren, sier han til Seher.no.

Seher.no lyktes ikke å komme i kontakt med Victoria Norrman torsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slo opp etter to uker