Victoria blir igjen i England

David Beckham teamer opp med Zlatan i Paris.

FAMILIEN: David Beckham med kona Victoria og deres tre sønner Romeo, Cruz og Brooklyn på et event i London tidligere i januar. Foto: All Over Press
FAMILIEN: David Beckham med kona Victoria og deres tre sønner Romeo, Cruz og Brooklyn på et event i London tidligere i januar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag ble det kjent at David Beckham (37), som før jul forlot fotballklubben LA Galaxy i USA til fordel for hjemlige trakter, har takket ja til å spille for den franske fotballklubben Paris Saint-Germain.

Men, til tross for at den franske hovedstaden kan friste med førsteklasses motehus, velger Victoria (38) ikke å flytte med ektemannen.

- De kommer til å fortsette å bo i England, for det er der barna går på skole, fortalte David Beckham under pressekonferansen torsdag ettermiddag, skriver US Magazine.

På Paris Saint-Germain spiller også den svenske fotballkjekkasen Zlatan Ibrahimovic (31), som dermed blir en av hans nye lagkamerater.

Den populære fotballspilleren forguder barn og ungdom, og fortalte også at han ikke kommer til å ta ut lønn til seg selv og familien, når han nå begynner å spille for PSG, men at han heller ønsker å donere pengene - som utgjør svimlende 1,3 millioner norske kroner i uken fram til juni kontrakten går ut i juni - til lokale veldedighetsinstitusjoner som er rettet mot barn og ungdom.

- Det er kanskje det jeg gleder meg mest til, og er mest stolt over å kunne være med å gjøre. Jeg er ikke sikker på om det tidligere har blitt donert penger på denne måten, men barn og unge er noe som står mitt hjerte nærme - også klubben - så vi kom fram til en måte å forene felles interesse, fortalte den talentfulle fotballspilleren.

Beckham barna Brooklyn (13), Romeo (10) og Cruz (7) og lille Harper Seven (18 mnd) med Victoria, som han elsker mer enn noen andre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer