<strong>GIKK GALT:</strong> Den britiske motedesigneren Victoria Beckham fikk fansen til å tro at hun ønsket å skille seg fra ektemannen, David Beckham. Foto: NTB scanpix
GIKK GALT: Den britiske motedesigneren Victoria Beckham fikk fansen til å tro at hun ønsket å skille seg fra ektemannen, David Beckham. Foto: NTB scanpix Vis mer

Victoria Beckham:

Victoria Beckhams stunt forvirrer fansen

Motedesignerens markering gikk ikke helt som det skulle.

Publisert
Sist oppdatert

I løpet av sine 19 år som mann og kone, har stjerneparet Victoria (44) og David Beckham (43) gått gjennom flere runder med bruddrykter.

Senest i sommer så ekteparet seg nødt til å svare tilbake, da spekulasjoner om ekteskapsbrudd spredte seg som ild i tørt gress i internasjonale medier.

Nå er fansen bekymret nok en gang, men denne gangen er det Victoria selv som står bak forvirringen.

Motedesigneren lanserte denne uken en chatte-funksjon på sin offisielle Facebook-profil, for å markere tiårsjubileet til klesmerket sitt.

Funksjonen lot fansen stille spørsmål til det som angivelig skulle være Victoria selv, og det var tilsynelatende få som forsto at funksjonen var robotstyrt.

Ifølge News.com.au dukket det opp flere spørsmål rundt Victorias ekteskap med den tidligere fotballspilleren. Et av spørsmålene som ble stilt, var om Victoria ville blitt lykkelig dersom hun valgte å skille seg fra David.

«Veldig», svarte den robotstyrte chat-funksjonen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SAMMEN I TYKT OG TYNT:</strong> David og Victoria Beckham er en av Englands mest profilerte kjendispar. Neste år feirer de 20 år som mann og kone. Foto: NTB scanpix
SAMMEN I TYKT OG TYNT: David og Victoria Beckham er en av Englands mest profilerte kjendispar. Neste år feirer de 20 år som mann og kone. Foto: NTB scanpix Vis mer

Full forvirring

Et annet spørsmål som ble stilt under seansen, var om firebarnsmoren er lykkelig i ekteskapet sitt, der chatboten svarte: «jeg kan ikke fortelle deg mer».

Boten svarte for øvrig også at designeren blir «veldig lykkelig» av ektemannens penger.

Ifølge The Sun har svarene forvirret mange, men Victoria var raskt ute med å forklare for sine 3,1 millioner følgere på Facebook at svarene ikke kom fra den levende Victoria Beckham.

«Jeg vil at dere skal vite at et fantastisk team på Facebook har laget en chatbot-versjon av meg, så «jeg» kan holde dere oppdatert om alt som skjer under London Fashion Week», sa hun i en video hun delte på profilen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var i juni at bruddryktene svirret for fullt rundt det britiske kjendisparet. Ifølge People tok det ikke lang tid før de så seg nødt til å svare på påstandene.

- Spekulasjonene er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles, sa en representant for paret til ukebladet.

I et nytt intervju med Vogue snakket Victoria også åpent om hvordan duoen håndterer alle ryktene som florerer i internasjonal sladderpresse, ifølge Daily Mail.

- Folk har funnet på ting om vårt forhold i 20 år, så David og jeg er ganske vant til å ignorere tøvet og fortsette som normalt, sier hun til bladet.

Til tross for massiv medieoppmerksomhet, utroskapsrykter og at de begge har vært travelt opptatt med suksessfulle karrierer, ofte på ulike kontinent over lang tid, så har Victoria og David altså holdt sammen i over 20 år.

De møttes i 1997 i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På denne tiden var Victoria fortsatt med i jentegruppa Spice Girls, og hun falt pladask for den populære Manchester United-spilleren.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>20 ÅR SIDEN:</strong> Det berømte ekteparet møttes for første gang i 1997. Her avbildet året etter da de annonserte at de skulle gifte seg. Foto: NTB scanpix
20 ÅR SIDEN: Det berømte ekteparet møttes for første gang i 1997. Her avbildet året etter da de annonserte at de skulle gifte seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avslørte tøffe tider

4. juli 1999 giftet duoen seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland, og i fjor avslørte David at han og kona hadde fornyet ekteskapsløftene - i all hemmelighet.

- Det var mye mer privat med bare seks mennesker hjemme hos oss, fortalte han i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs, og fortsatte:

- Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>KJERNEFAMILIE:</strong> Ekteparet har sønnene Romeo (t.v), Cruz (foran) og Brooklyn sammen. De har også datteren Harper sammen. Foto: NTB scanpix
KJERNEFAMILIE: Ekteparet har sønnene Romeo (t.v), Cruz (foran) og Brooklyn sammen. De har også datteren Harper sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre forklarte han at ekteparet har vært gjennom tøffe tider - som de fleste andre par.

- Det er noe man går gjennom i alle forhold og ekteskap. Det er en del av det å ha barn. Og ansvar. Tidlig i 20-årene hadde vi ikke noe annet ansvar enn oss selv og jobbene våre. Vi har stor respekt for livet vårt og når vi opplever vanskelige tider, så jobber vi gjennom dem sammen som en familie.

Det populære paret har sønnene Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (13) og datteren Harper (7) sammen.

LES OGSÅ: - Det er et savn i livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer