Victoria Beckham viste sitt ukjente talent

- Jeg kan se på denne videoen for alltid, skriver overrasket fan på Instagram.

OVERRASKET FANSEN: Den britiske stjernedesigneren Victoria Beckham viste frem en uventet side på Instagram denne uken.  Foto: Splash News
OVERRASKET FANSEN: Den britiske stjernedesigneren Victoria Beckham viste frem en uventet side på Instagram denne uken. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: David Beckham (41) og kona Victoria (42) har nettopp kommet tilbake til London etter en eventyrlig helg i Mexico for å delta i bryllupet til skuespiller Eva Longoria (41).

Den suksessfulle klesdesigneren delte flere bilder fra den idylliske turen, men det var ett av Instagram-innleggene hennes som vakte mer oppsikt enn andre.

Tirsdag la hun nemlig ut en kort videosnutt der hun og det som trolig er stylisten Ken Paves danser på en terrasse med en nydelig solnedgang bak seg.

Flere av hennes følgere på Instagram hyller det morsomme påfunnet, mens noen er overrasket over danseferdighetene til den tidligere «Spice Girls»-stjernen.

- Dette er såååå kult, skriver følgeren «bloggaze».

- Jeg kan se på denne videoen for alltid, skriver brukeren som kaller seg «aida.jordan».

- Du kan jo danse, jente, skriver «_serenity_hair_nails».

Saken fortsetter nedenfor.

Designet brudekjolen 

Selv om Victoria og «Frustrerte fruer»-stjernen Eva er nære venninner, er det også en annen spesiell grunn til at Beckham-paret deltok i det romantiske bryllupet mellom hun og José Antonio Bastón (47).

Ifølge TooFab var det nemlig Victoria som designet brudens vakre brudekjole.

Victoria delte også et Instagram-bilde sammen med bruden, noe som viste at kjolen var enkel, hvit og med tykke stropper. 

Saken fortsetter nedenfor.

Brøt sitt eget løfte

Rett for firebarnsmoren ankom Mexico for den romantiske bryllupshelgen, var hun på plass i den franske byen Cannes for å kaste glans over filmfestivalen.

Under festivalen ble hun lagt merke til ved at hun var en av de få kvinnelige gjestene som var iført langbukser. I tillegg hadde hun på seg sorte pumps - med høye hæler.

Det er kun tre måneder siden stilbevisste Victoria sverget på at hun hadde lagt de elskede, høyhælte skoene sine på hylla.

- Jeg kan bare ikke bruke høye hæler lenger. Spesielt ikke når jeg jobber og reiser så mye. Skoene og klærne er nødt til å være komfortable, sa hun i et intervju med The Telegraph i februar.

Se video fra den røde løperen i Cannes nedenfor:

LES OGSÅ: - Jeg ble født med en ekstra finger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer