Meghan Markle:

- Victoria Beckham vil lage brudekjolen til Meghan Markle

«Posh Spice» og den kommende hertuginnen skal allerede ha blitt nære venner.

NYTT BEKJENTSKAP: Klesdesigner Victoria Beckham (t.h) drømmer om å ha en finger med å spillet når det gjelder Meghan Markles store dag. Foto: NTB scanpix
NYTT BEKJENTSKAP: Klesdesigner Victoria Beckham (t.h) drømmer om å ha en finger med å spillet når det gjelder Meghan Markles store dag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I slutten av november ble det kjent at prins Harry (33) har forlovet seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36).

36-åringen kommer derfor til å flytte til den britiske hovedstaden, inn i Nottingham Cottage, som er en del av Kensington Palace.

Meghan, som opprinnelig er fra Los Angeles, har de siste årene vært bosatt i Toronto, der hun har spilt inn TV-serien «Suits».

Det skal imidlertid ikke ha vært vanskelig for den sprudlende skjønnheten å ha fått seg venner i London. Ifølge kilder Mirror har snakket med, har hun allerede blitt god venn med Victoria Beckham (43).

De to skal ha møttes flere ganger den siste tiden, og Victoria skal ha hjulpet Meghan med å få flere venner i sin nye hjemby. I tillegg skal den berømte klesdesigneren ha tipset «Suits»-stjernen om flere skjønnhetssalonger i London.

- De har blitt svært nære, og sender tekstmeldinger hele tiden. Meghan stoler på henne og setter pris på alle tipsene hennes, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

NY HVERDAG: Da Meghan Markle ga prins Harry sitt «ja», var hun nødt til å si opp skuespillerjobben i «Suits» og flytte inn hos forloveden i London. Foto: NTB scanpix
NY HVERDAG: Da Meghan Markle ga prins Harry sitt «ja», var hun nødt til å si opp skuespillerjobben i «Suits» og flytte inn hos forloveden i London. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hennes drøm

Victoria Beckham, som siden 2008 har drevet sitt eget moteimperium, skal ifølge kilder drømme om å designe brudekjolen til den kommende hertuginnen.

- Victorias drøm er å lage kjolen til Meghan - og hun er motivert til å gjennomføre det, sier kilden og utdyper:

- Victoria er en veldig intelligent forretningskvinne. Hun vet at dersom hun får Meghan til å gå med på det, vil det være bra for klesmerket hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

BERØMT EKTEPAR: Victoria Beckham er som kjent gift med den tidligere fotballhelten David Beckham. Han har møtt prins Harry flere ganger gjennom årene. Foto: NTB scanpix
BERØMT EKTEPAR: Victoria Beckham er som kjent gift med den tidligere fotballhelten David Beckham. Han har møtt prins Harry flere ganger gjennom årene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette blir i så fall ikke første gang David Beckhams kone designer en brudekjole.

Da «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria (42) giftet seg med ektemannen José Bastón (49) i fjor, var det Victoria som sto bak den lekre, hvite kreasjonen.

Victoria og Eva er nære venner fra før, så det var derfor en selvfølgelighet å hyre inn venninnen til jobben.

- Jeg ønsket noe søtt, enkelt og elegant - og det finnes ingen bedre person til jobben enn Victoria. Så jeg dro til London noen ganger for å prøve forskjellige stiler og materiale. Hun viste meg alle kjoler hun noensinne har laget. Det var en fantastisk opplevelse. Jeg synes det er rart at ingen skjønte hva som foregikk, for jeg var alltid i London, har Longoria sagt til People.

Saken fortsetter nedenfor.

Må gjennom intens trening

Det var i november i fjor det britiske hoffet bekreftet romansen mellom prins Harry og Meghan Markle. Ett år senere forlovet paret seg.

Nyheten kom kort tid etter at Markle sa opp jobben som skuespiller i den kjente TV-serien «Suits», samtidig som hun slettet samtlige av sine sosiale medier-kontoer.

«Hans kongelige høyhet prins Henry av Wales og Ms. Meghan Markle har forlovet seg og skal gifte seg», sto det i en melding fra Kensington Palace.

Bryllupet vil altså finne sted våren 2018, og Meghan er nødt til å gi opp flere av sine private sysler for å kunne giftes inn i et av verdens mest konservative kongehus.

Saken fortsetter under videoen

GIFTERMÅL: Prins Harry og Meghan Markle i intervju om bryllupet som skal finne sted til våren. Video: NTB / Scanpix Vis mer

Blant annet må 36-åringen gjennom en intens introduksjon til det kongelige liv, og er i ferd med å bli trent opp sammen med SAS, Englands «Special Air Service», slik at hun er fullt forberedt på alle nødssituasjoner som kan dukke opp, ifølge Independent.

Den kommende hustruen til prins Harry må blant annet gjennom hard trening for å takle eventuelle grufulle hendelser som kidnapping og tortur.

- Diana og Charles måtte også gjennom slike øvelser. Omtrent alle i kongefamilien har vært gjennom det samme, har Alex Bomberg, en tidligere sikkerhetsansatt ved det britiske kongehuset, uttalt.

LES OGSÅ: Avslører datoen for Norgesbesøket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer