Meghan Markle:

- Victoria Beckham vil lage brudekjolen til Meghan Markle

«Posh Spice» og den kommende hertuginnen skal allerede ha blitt nære venner.

NYTT BEKJENTSKAP: Klesdesigner Victoria Beckham (t.h) drømmer om å ha en finger med å spillet når det gjelder Meghan Markles store dag. Foto: NTB scanpix
NYTT BEKJENTSKAP: Klesdesigner Victoria Beckham (t.h) drømmer om å ha en finger med å spillet når det gjelder Meghan Markles store dag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I slutten av november ble det kjent at prins Harry (33) har forlovet seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36).

36-åringen kommer derfor til å flytte til den britiske hovedstaden, inn i Nottingham Cottage, som er en del av Kensington Palace.

Meghan, som opprinnelig er fra Los Angeles, har de siste årene vært bosatt i Toronto, der hun har spilt inn TV-serien «Suits».

Det skal imidlertid ikke ha vært vanskelig for den sprudlende skjønnheten å ha fått seg venner i London. Ifølge kilder Mirror har snakket med, har hun allerede blitt god venn med Victoria Beckham (43).

De to skal ha møttes flere ganger den siste tiden, og Victoria skal ha hjulpet Meghan med å få flere venner i sin nye hjemby. I tillegg skal den berømte klesdesigneren ha tipset «Suits»-stjernen om flere skjønnhetssalonger i London.

- De har blitt svært nære, og sender tekstmeldinger hele tiden. Meghan stoler på henne og setter pris på alle tipsene hennes, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hennes drøm

Victoria Beckham, som siden 2008 har drevet sitt eget moteimperium, skal ifølge kilder drømme om å designe brudekjolen til den kommende hertuginnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer