Victoria Beckham slutter med høye hæler

Nå avslører motedesigneren hvorfor du aldri får se henne slik igjen.

FASHIONISTA: Victoria Beckham avslører at hun ikke lenger bruker høye hæler.  Foto: NTB scanpix
FASHIONISTA: Victoria Beckham avslører at hun ikke lenger bruker høye hæler. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Klesdesigner Victoria Beckham (41) er kjent for sin moteriktige klesstil, og de skyhøye stiletthælene på føttene er nesten alltid å skimte. 

Nå avslører imidlertid firebarnsmoren at hun har valgt å droppe høye hæler til fordel for flate sko.

Årsaken er at hun vil unngå nye smerter i føttene og ryggen.

- Jeg kan bare ikke bruke høye hæler lenger. Spesielt ikke når jeg jobber og reiser så mye. Skoene og klærne er nødt til å være komfortable, sier hun i et intervju med The Telegraph. 

Den siste tiden har Victoria blitt avbildet i utelukkende lave sko, men dette er ikke første gang brunetten har lagt stiletthælene på hylla.

FLOTT UANSETT: Victoria Beckham ser like flott ut i flate sko som med høye hæler.  Foto: Rex Features
FLOTT UANSETT: Victoria Beckham ser like flott ut i flate sko som med høye hæler. Foto: Rex Features Vis mer

I 2011 fikk hun streng beskjed fra legen om at hun måtte droppe hælene etter hun fikk en prolaps i ryggen under fødselen av datteren Harper (4). 

- Selv om ryggproblemene ikke kommer av at hun har brukt høye hæler, hjelper det ikke akkurat situasjonen ved å bruke det, sa en kilde den gang til Daily Mail. 

Hater føttene sine 

Den tidligere popstjernen har vært gjennom et enormt stilskifte siden hun var med i 90-talls gruppa «Spice Girls». 

For flere år tilbake røpet hun nemlig at hun virkelig ikke taklet flate sko.

- Jeg hater virkelig flate ballerinasko. Jeg klarer ikke å gå i slike sko. Med mindre de er på føttene til en dansende ballerina, forstår jeg ikke poenget med dem. Jeg elsker høye hæler. Jeg hater føttene mine - de er det styggeste på kroppen min, sa hun ifølge Daily Mail. 

I fjor gjennomgikk hun en operasjon for å rette på en skjevstilling av stortåen - et resultat av at hun under hele sitt voksne liv har brukt høye hæler, skriver nettstedet. 

Saken fortsetter under bildet.

16 ÅR SIDEN: Victoria Beckham har alltid vært opptatt av mote og stil. Her er hun under Elle Style Awards i 2000.  Foto: © Rune Hellestad/CORBIS
16 ÅR SIDEN: Victoria Beckham har alltid vært opptatt av mote og stil. Her er hun under Elle Style Awards i 2000. Foto: © Rune Hellestad/CORBIS Vis mer

Stilsikker familie 

Klesdesigneren og ektemannen David Beckham (40) er begge svært stilsikre og moteriktige. Da duoen møtte opp på British Fashion Awards i fjor, matchet de sammen i sorte dresser.

Også parets fire barn Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (11) og Harper (4) får ofte skryt for deres mange trendy antrekk. 

FLOTT STJERNEPAR: David Beckham og Victoria Beckham ser alltid strålende ut sammen. Her er de i matchende antrekk under British Fashion Awards i fjor.  Foto: Splash News
FLOTT STJERNEPAR: David Beckham og Victoria Beckham ser alltid strålende ut sammen. Her er de i matchende antrekk under British Fashion Awards i fjor. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ:  Tidenes vakreste Oscar-kjoler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer