FORELSKET: Chloë Grace Moretz og Brooklyn Beckham viste fram kjærligheten under en filmpremiere i California i mai. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Chloë Grace Moretz og Brooklyn Beckham viste fram kjærligheten under en filmpremiere i California i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Victoria Beckham med rørende hyllest til «svigerdatter» Chloë Moretz (19)

La ut bilde på sosiale medier.

Publisert

SEOGHØR.NO: Presidentkandidatvalget i USA er i gang for fullt, og nylig ble det kjent at det står mellom demokraten Hillary Clinton (68) og den kontroversielle republikaneren Donald Trump (70). Én av dem tar over stafettpinnen etter president Barack Obama (54) den 8. november. 

Denne uken var det duket for full Hillary-fest under Democratic National Convention i Philadelphia, og det var flere kjendiser som benyttet anledningen til å gi sin støtte til kona til den tidligere presidenten Bill Clinton (69). 

Én av dem var den 19 år gamle skuespilleren Chloë Grace Moretz, og på talerstolen påpekte hun viktigheten med at også den yngre garde bruker stemmeretten sin:

- Jeg er så ekstremt stolt av å kunne si at min første stemme ved et presidentvalg går til Hillary Clinton. Det som er helt galskap å tenke på er at rundt fire av fem unge menn og kvinner faktisk holdt seg hjemme under kongressvalget i 2014. Forestill deg hva som kan skje dersom vi alle sammen sørger for at stemmene våre blir hørt ved urnen i november, sa hun til folkemassen torsdag.

Chloë var i følge med sin søte kjæreste Brooklyn Beckham (17), og Brooklyns mor Victoria Beckham (42) lot seg imponere av «svigerdatterens» sterke tale. På Instagram delte hun et bilde av Chloë fra talerstolen:

«Ja, dette er det jeg snakker om!! Girl power!!», skrev hun til bildet.

That's what I'm talking about!!!.....Girl Power!!!! @chloegmoretz @hillaryclinton #ImWithHer X VB

Et bilde publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Selv la Chloë ut et søtt bilde av seg selv og kjæresten på sin Instagram-profil fra kjendisfesten under Democratic National Convention i Philadelphia:

Look who surprised me !!! We are Ready to watch @hillaryclinton make history.. (Tune in at 9:18 for my speech xox)

Et bilde publisert av Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz)

Bekreftet forholdet som «alle» visste om

Chloë og Brooklyn bekreftet forholdet som «alle» allerede kjente til i mai i år:

- Jeg tror at jo mindre jeg lager det til et mysterium, jo mer slutter folk å bry seg. Så ja, vi er i et forhold, bekreftet hun til Andy Cohen på showet «Watch What Happens Live!».

Og «svigermor» Victoria Beckham har allerede lagt sin elsk på eldstesønnens flotte kjæreste, og Chloë har selv hyllet kjærestens verdensberømte foreldre:

- David er en fantastisk far og Victoria er en fantastisk mor. De er genuint veldig gode foreldre og det er det som betyr mest - og så lagde de en kjekk sønn da!

Se hele talen under:

LES OGSÅ: Brooklyn og Chloë viste kjærligheten på rød løper

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer