Victoria Beckham «glemte» silikonpuppene

Beckham påstår at hun aldri har blitt fristet til kosmetiske inngrep.

GLEMSK: I et nylig intervju påsto Victoria Beckham at hun aldri har blitt fristet til å ta plastisk kirurgi, til tross for at hun tidligere hadde silikonpupper. Foto: NTB Scanpix
GLEMSK: I et nylig intervju påsto Victoria Beckham at hun aldri har blitt fristet til å ta plastisk kirurgi, til tross for at hun tidligere hadde silikonpupper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var på slutten av 90-tallet at ryktene begynte å svirre rundt om at Victoria Beckham (45) hadde tatt silikon. Selv benektet hun i en årrekke at hun hadde lagt seg under kniven, selv om det var åpenbart at en endring hadde skjedd.

Først et par år etter at hun fjernet silikonen klarte hun å stå opp for seg selv og innrømme de falske puppene.

– Jeg har ikke kjøpepuppene lenger, fortalte Beckham til magasinet Allure i 2011. Dermed bekreftet hun det «alle» hadde visst i over et tiår - at puppene var kjøpt og betalt.

Glemte inngrepet?

Tirsdag denne uken gjestet det tidligere Spice Girls-medlemmet det britiske frokostprogrammet «This Morning», ifølge Metro.

Under besøket ble Beckhams debutering i sminkebransjen snakket om, og i den anledning ble hun spurt om hun noen gang har vurdert «nip and tuck», som kan oversettes til kosmetiske plastiske inngrep.

- Jeg har aldri blitt fristet til et kosmetisk plastisk inngrep, men aldri si aldri, svarer 45-åringen, som tilsynelatende glemmer at hun i nesten et tiår gikk rundt med silikonpupper.

Synlig forandring

Det var etter at Victoria giftet seg og stiftet familie med fotballstjernen David Beckham (44) at brystene til stjernen plutselig økte i størrelse. Hun gikk på samme tid gjennom en stilendring hvor hun gjerne viste mer kløft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer