Victoria Beckham «glemte» silikonpuppene

Beckham påstår at hun aldri har blitt fristet til kosmetiske inngrep.

GLEMSK: I et nylig intervju påsto Victoria Beckham at hun aldri har blitt fristet til å ta plastisk kirurgi, til tross for at hun tidligere hadde silikonpupper. Foto: NTB Scanpix
GLEMSK: I et nylig intervju påsto Victoria Beckham at hun aldri har blitt fristet til å ta plastisk kirurgi, til tross for at hun tidligere hadde silikonpupper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var på slutten av 90-tallet at ryktene begynte å svirre rundt om at Victoria Beckham (45) hadde tatt silikon. Selv benektet hun i en årrekke at hun hadde lagt seg under kniven, selv om det var åpenbart at en endring hadde skjedd.

Først et par år etter at hun fjernet silikonen klarte hun å stå opp for seg selv og innrømme de falske puppene.

– Jeg har ikke kjøpepuppene lenger, fortalte Beckham til magasinet Allure i 2011. Dermed bekreftet hun det «alle» hadde visst i over et tiår - at puppene var kjøpt og betalt.

Glemte inngrepet?

Tirsdag denne uken gjestet det tidligere Spice Girls-medlemmet det britiske frokostprogrammet «This Morning», ifølge Metro.

Under besøket ble Beckhams debutering i sminkebransjen snakket om, og i den anledning ble hun spurt om hun noen gang har vurdert «nip and tuck», som kan oversettes til kosmetiske plastiske inngrep.

- Jeg har aldri blitt fristet til et kosmetisk plastisk inngrep, men aldri si aldri, svarer 45-åringen, som tilsynelatende glemmer at hun i nesten et tiår gikk rundt med silikonpupper.

Synlig forandring

Det var etter at Victoria giftet seg og stiftet familie med fotballstjernen David Beckham (44) at brystene til stjernen plutselig økte i størrelse. Hun gikk på samme tid gjennom en stilendring hvor hun gjerne viste mer kløft.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.