Victoria Beckham «glemte» silikonpuppene

Beckham påstår at hun aldri har blitt fristet til kosmetiske inngrep.

GLEMSK: I et nylig intervju påsto Victoria Beckham at hun aldri har blitt fristet til å ta plastisk kirurgi, til tross for at hun tidligere hadde silikonpupper. Foto: NTB Scanpix
GLEMSK: I et nylig intervju påsto Victoria Beckham at hun aldri har blitt fristet til å ta plastisk kirurgi, til tross for at hun tidligere hadde silikonpupper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var på slutten av 90-tallet at ryktene begynte å svirre rundt om at Victoria Beckham (45) hadde tatt silikon. Selv benektet hun i en årrekke at hun hadde lagt seg under kniven, selv om det var åpenbart at en endring hadde skjedd.

Først et par år etter at hun fjernet silikonen klarte hun å stå opp for seg selv og innrømme de falske puppene.

– Jeg har ikke kjøpepuppene lenger, fortalte Beckham til magasinet Allure i 2011. Dermed bekreftet hun det «alle» hadde visst i over et tiår - at puppene var kjøpt og betalt.

Glemte inngrepet?

Tirsdag denne uken gjestet det tidligere Spice Girls-medlemmet det britiske frokostprogrammet «This Morning», ifølge Metro.

Under besøket ble Beckhams debutering i sminkebransjen snakket om, og i den anledning ble hun spurt om hun noen gang har vurdert «nip and tuck», som kan oversettes til kosmetiske plastiske inngrep.

- Jeg har aldri blitt fristet til et kosmetisk plastisk inngrep, men aldri si aldri, svarer 45-åringen, som tilsynelatende glemmer at hun i nesten et tiår gikk rundt med silikonpupper.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Synlig forandring

Det var etter at Victoria giftet seg og stiftet familie med fotballstjernen David Beckham (44) at brystene til stjernen plutselig økte i størrelse. Hun gikk på samme tid gjennom en stilendring hvor hun gjerne viste mer kløft.

Da Beckham senere besluttet å fjerne brystimplantatene ble hun derimot en mer tildekket kvinne å se til igjen, og på samme tid startet hun også sitt eget klesmerke.

STØRRE PUPPER: Victoria Beckham forstørret brystene, men benektet inngrepet til tross for at det var synlig. Her er hun og David fotografert i 2001. Foto: NTB Scanpix
STØRRE PUPPER: Victoria Beckham forstørret brystene, men benektet inngrepet til tross for at det var synlig. Her er hun og David fotografert i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FØR OG NÅ: Victoria Beckham avbildet i henholdsvis 2007 og 2019. Foto: NTB scanpix
FØR OG NÅ: Victoria Beckham avbildet i henholdsvis 2007 og 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

Senest i 2017 uttalte Beckham seg om da hun valgte å forstørre brystene. Det var i et intervju med Vouge at hun var åpen om inngrepet, da hun skulle gi råd til sitt 18 år gamle seg.

- Jeg vet at du sliter nå. Du er ikke den peneste, den tynneste eller den beste til å danse. Du har aldri passet inn selv om de du går på skole med er veldig snille jenter, og du har dessuten veldig dårlig hud. (...) Kjære 18-åring, vær sterk! Slik åpnet hun brevet til seg selv.

I 2003: David Beckham og Victoria Beckham på MTV Movie Awards. Foto: Matt Baron/BEI/REX/ NTB scanpix
I 2003: David Beckham og Victoria Beckham på MTV Movie Awards. Foto: Matt Baron/BEI/REX/ NTB scanpix Vis mer
I 2007: Victoria Beckham på Marc Jacobs-visning i New York. Foto: Steve Eichner/Penske Media/REX/ NTB scanpix
I 2007: Victoria Beckham på Marc Jacobs-visning i New York. Foto: Steve Eichner/Penske Media/REX/ NTB scanpix Vis mer

Videre rådet hun seg selv til å sette mer pris på kroppen sin. Det er nemlig enkelte valg som har blitt tatt på grunn av usikkerhet som i senere tid har ført til anger.

- Jeg burde kanskje si det til deg, ikke gjør noe med brystene dine. Bare vær glad for det du har!

Barna forandret henne

De siste årene har Beckham åpent snakket om forholdet til kroppen sin, og virker nå som en relativ selvsikker kvinne i forhold til tidligere.

Da firebarnsmoren nylig stilte opp til et intervju med Glamour UK snakket hun blant annet om hvordan det å få barn forandret synet hennes på seg selv.

Beckham snakker blant annet om hvordan hun har slått ring rundt seg selv som 45-åring, og at hun føler det å være selvsikker er frigjørende.

Mange kjente personligheter på filmfestivalen i Cannes. Victoria Beckham var en av de mest kjente personlighetene på festivalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

- Desto eldre jeg blir, desto mer innser jeg hva som funker for meg og hva som ikke gjør det. Hvordan trening og en sunn livsstil er nøkkelen. Når du har fire barn aksepterer du at kroppen din forandres, forteller hun.

At barna har forandret henne og hennes prioriteringer er det liten tvil om.

- Du innser at de legger merke til alt. Jeg ville aldri satt meg ned med barna og skippet et måltid. De trenger å se at mamma spiser sunt, du er nødt til å vise de små hvordan man skal være sunn og fornøyd med den en er, sier Beckham i intervjuet.

LES OGSÅ: - En av de skumleste periodene i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer