<strong>FOR SYK TIL Å HOLDE BABYEN:</strong> Victoria Beckham har pådratt seg en skiveutglidning i ryggen, og er midlertidig nesten invalidisert.
FOR SYK TIL Å HOLDE BABYEN: Victoria Beckham har pådratt seg en skiveutglidning i ryggen, og er midlertidig nesten invalidisert. Vis mer

Victoria Beckham frarådes å gå i høye hæler

Posh har fått ryggproblemer etter at hun fødte datteren Harper Seven i juli.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Legene skal ha frarådet Victoria Beckham (37) å stille i høye hæler når hun ankommer moteuken i New York i september, melder NTB.

Bakgrunnen er at firebarnsmammaen har fått ryggproblemer etter at hun fødte datteren Harper Seven i juli.

– Victoria har ikke hatt det lett de siste ukene. Men hun er en som kjemper seg opp. Nå har hun fått grønt lys om å delta under moteuken, men frarådes å bruke høye hæler, sier kilde sier til Daily Mirror

Nå tråler moteikonet angivelig nettet for å finne et par anstendige flate sko, hevder kilden

Å se «Posh Spice» i flate sko tilhører sjeldenheten, skriver NTB.

- Mitt hat for ballerinaflate sko er bunnløst. Jeg kan ikke engang gå med dem, har hun uttalt ved en tidligere anledning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil skaffe designersko til datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer