Victoria Beckham er gravid

Superparet venter sitt fjerde barn.

BLIR MOR IGJEN: Victoria Beckham blir mamma for fjerde gang. Det er ikke opplyst hvor langt på vei det gamle Spice Girls-medlemmet er. Foto: All Over Press
BLIR MOR IGJEN: Victoria Beckham blir mamma for fjerde gang. Det er ikke opplyst hvor langt på vei det gamle Spice Girls-medlemmet er. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Nylig avslørte Victoria Beckham (36) at et av hennes viktigste nyttårsforsetter for 2001 er å drikke mindre champagne.

Mange stusset på dette forsettet ettersom Victoria og David Beckham ikke lang tid i forveien hadde fremhevet sine ukentlige stevnemøter hvor de drikker seg berusede sammen, som et av det viktigste enkeltgrepene de gjør for å holde romantikken ved like.

Nå skjønner vi alle hvorfor: Man drikker ikke champagne når man har barn i magen.

Det er en talskvinne for Victoria Beckham som søndag bekrefter overfor Sky News Online at sønnene  Brooklyn (11), Romeo (8) og Cruz (5) skal få en liten søster eller bror.

Guttene sies å være svært opprømte over at de nå skal få et nytt lite familiemedlem.

Posh og Becks har flere ganger uttalt at de ønsker seg en liten jente.

Sky News Online hevder mange nå tror at familien Beckham vil flytte fra Los Angeles, hvor de har bodd i flere år, for å returnere til hjemlandet Storbritannia, hvor fotballklubben Tottenham Hotspur er interessert i å få David Beckham (36) på laget.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skuespillerinne stjal baby