Victor Dyreng:

Victor (20) døde: - Knust

- Det skulle ikke skje.

DØDE: Victor Dyreng (t.v.) døde onsdag etter å ha kjempet mot blodkreft i halvannet år. Her sammen med broren Ludvig Dyreng (t.h.), kjent fra «Paradise Hotel». Foto: Skjermdump Instagram.
DØDE: Victor Dyreng (t.v.) døde onsdag etter å ha kjempet mot blodkreft i halvannet år. Her sammen med broren Ludvig Dyreng (t.h.), kjent fra «Paradise Hotel». Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt på tampen av fjoråret postet tidligere «Paradise Hotel»-profil Ludvig Dyreng (24) et fortvilet innlegg på Instagram hvor han fortalte at lillebroren, Victor, i de det siste halvannet året hadde kjempet hardt for å overleve en aggressiv form for leukemi, altså blodkreft.

Etter flere tilbakefall begynte familien å se etter alternative behandlingsformer både i Norge og i utlandet, og Ludvig opprettet derfor en Spleis for å samle inn penger til den svindyre behandlingen.

Innlegget ble delt av flere av Norges mest kjente kjendiser og influensere og det ble samlet inn godt over én million norske kroner.

I SORG: Shabana Rehmans kjæreste og samboer Petter Simonsen snakker ut etter dødsfallet. Les hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/hun-ga-meg-det-beste-aret-i-mitt-liv/78384762. Reporter: Stig H. Justad. Video: Stig H. Justad/Se og Hør, NRK. Klipp: Nora Skavhaug. Vis mer

Onsdag kom derimot den triste beskjeden om at Victor hadde gått bort, bare en knapp måned etter å ha fylt 20 år.

TV 2 omtalte saken først.

I et innlegg på Instagram beskrev storebror Ludvig sorgen:

«Det sies at det vondeste og det vakreste av menneskelige følelser, ikke kan beskrives med ord. De må bare føles. Jeg er ubeskrivelig stolt og like mye knust - helt samtidig».

Ludvig berømmet broren for sitt pågangsmot og fortalte at til tross for hvor mye juling han fikk, så reiste han seg opp hver gang. Til slutt sa det likevel stopp.

«I dag måtte kroppen din til slutt gi slipp, enda du til og med da nektet å gi deg. Dette skulle faen ikke skje, men det skjedde. Uansett hvor du befinner deg nå, så skal du vite at jeg alltid kommer til å leve livet mitt like mye for deg, som for meg selv. Du blir aldri glemt», var blant det Ludvig skrev i det hjerteskjærende innlegget.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Ludvig Dyreng og familien, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Selda Ekiz: - Gjør meg sinna oppi sorgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer