Vibeke mistet to hunder etter at hun trakk seg fra «Farmen»

- Jeg hadde en uro i kroppen som jeg ikke visste hva kom av, sier dyretolken Vibeke til Seoghør.no.

MISTET TO HUNDER: Vibeke opplevde å miste to av sine kjære hunder etter at hun kom hjem fra «Farmen»-innspillingen. Foto: Tor Lindseth
MISTET TO HUNDER: Vibeke opplevde å miste to av sine kjære hunder etter at hun kom hjem fra «Farmen»-innspillingen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av «Farmen» ble det dramatisk da Vibeke Hoff (61) valgte å forlate Løntjernbråten. Etter snaue to uker var det nok med TV 2-reality for den sympatiske dyretolken.

- Jeg følte egentlig jeg hadde fått utrettet nok. Jeg hadde hatt gode samtaler med alle dyrene der inne, og følte at tiden min var over, forteller Vibeke til Seoghør.no.Hun avslører også at hun følte en liten skyldfølelse for de menneskene som faktisk måtte ta over hennes egen gård de ukene hun var borte.- Jeg hadde dårlig samvittighet for dem som passet på mine egne dyr hjemme. De var flinke og stilte opp, la om livene sine for at jeg skulle få kose meg på «Farmen».Saken fortsetter under bildet.Da Vibeke kom med det overraskende valget, ble det tårevått rundt frokostbordet.- Det er ikke noe lett å ha tenkt dette her, men jeg har gård hjemme som fantastiske mennesker har hjulpet meg med, sånn at jeg kan være her.

- Nå har jeg tenkt og tenkt og tenkt, og jeg kommer til å dra hjem i dag. Jeg har hatt en fantastisk opplevelse, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig enn det jeg er. Det er veldig trist, men jeg føler det er riktig, sa hun i episoden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer