Katie Holmes om Suri:

- Vi vokste mer eller mindre opp sammen

Hollywood-stjernen og datteren har et svært nært bånd.

MOR OG DATTER: Etter skilsmissen fra Tom Cruise, skal Suri ha hatt minimalt med kontakt med sin berømte far. Hun og moren henger derimot sammen som erteris. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Etter skilsmissen fra Tom Cruise, skal Suri ha hatt minimalt med kontakt med sin berømte far. Hun og moren henger derimot sammen som erteris. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er gått syv år siden sjokknyheten kom om Katie Holmes (40) og Tom Cruise (57) skulle skilles. De hadde da vært gift siden 2006 - samme år som datteren Suri (13) ble født.

Det var «Dawson's Creek»-stjernen som søkte om skilsmisse, og Toms sterke forhold til den omstridte bevegelsen scientologi skal ha vært en av hovedgrunnene til at hun ville ut av ekteskapet. Hun ønsket nemlig ikke at Suri skulle vokse opp med med den kontroversielle kirkens tro.

- Dette er et privat anliggende for Katie og hennes familie. For Katie har det alltid vært viktigst hva som er best for hennes datter, uttalte Holmes sin advokat da han bekreftet bruddet i 2012.

Etter skilsmissen trakk Holmes seg selv og datteren ut av Scientologikirken, og nettopp dette skal være en av årsakene til at Tom siden den gang ikke har hatt mye med datteren å gjøre. Suri skal siden hun var seks år gammel stort sett bare ha sett sin berømte far i blader og på TV.

«God match»

Dermed har det i stor grad kun vært Katie og Suri som har holdt sammen de siste årene, og de to deler et helt spesielt bånd. Det forteller Hollywood-stjernen selv i et nytt intervju med britiske Elle.

- Jeg var glad for å bli mor i 20-årene, forteller Katie, som var 27 år da hun fødte datteren, og fortsetter:

NÆRT FORHOLD: Katie Holmes og datteren Suri sammen på et arrangement i 2018. Foto: Kristina Bumphrey/ Starpix/ REX / NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Katie Holmes og datteren Suri sammen på et arrangement i 2018. Foto: Kristina Bumphrey/ Starpix/ REX / NTB scanpix Vis mer

- Det har vært fint at aldrene våre har passet sammen. Hvordan skal jeg si det? Hver alder barnet mitt har vært i, har vært en god match med alderen min. Vi vokste mer eller mindre opp sammen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Mor og datter bor i New York, og blir titt og ofte observert sammen på lunsjer, shopping og lufteturer med hundene sine i storbyen.

I intervjuet innrømmer også Holmes at hun bekymrer seg for at 13-åringen i fremtiden skal havne i feil miljø med mennesker som har dårlig innflytelse på henne.

- Bekymrer ikke alle foreldre seg for det? Det er så mange tragiske nyheter, hat og ting som ikke henger sammen. Atmosfæren i verden er ... skremmende, sier hun til bladet.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

Veloppdragen jente

Foreløpig kan det imidlertid virke som om at skuespilleren ikke har så mye å frykte når det kommer til tenåringsdatteren. Ifølge en kilde Us Weekly har snakket med, er nemlig Suri en jordnær jente.

- Hun er utrolig veloppdragen, høflig og respektfull. Det er en glede å være rundt henne. Katie har vært flink med henne. Hun fremstår ikke som bortskjemt eller som et barn av berømte foreldre. Hun er alltid snill og viser takknemlighet.

Videre forteller kilden at Suri er interessert i musikk, mote, ballett og dansing, og å henge med vennene sine. Hun blir beskrevet som en nysgjerrig jente som elsker å lære nye ting, og hun gjør det bra på skolen.

- Hun står sine besteforeldre og tanter nær. De er en tett knyttet familie, og de har gjort alt for å være der for henne og hjelpe til med oppdragelsen, hevder kilden, ifølge nettstedet.

Us Weekly skriver også at Suri og faren ikke har blitt sett offentlig sammen siden 2013.

LES OGSÅ: - Dette har ikke skjedd på flere tiår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer