- Vi visste jo ikke om vi kunne få barn

Graviditeten kom som en stor overraskelse for TV-profilen Anne Rimmen og samboeren Ailo.

SNART BLIR DE TRE: Anne Rimmen og Ailo Gaup fikk seg litt av en overraskelse da de fant ut at de skal bli foreldre.  Foto: Andreas Fadum
SNART BLIR DE TRE: Anne Rimmen og Ailo Gaup fikk seg litt av en overraskelse da de fant ut at de skal bli foreldre. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar avslørte det profilerte paret Anne Rimmen (34) og Ailo Gaup (37) at de venter sitt første barn sammen. 

Forrige måned røpet den tidligere motorcross-kjøreren at de får en gutt i sommer, og på magasinet ELLEs sommerfest tidligere denne måneden viste høygravide Rimmen frem den flotte babymagen sin.

I et stort intervju med bladet Babydrøm, forteller NRK-profilen blant annet åpenhjertig om den store overraskelsen hun fikk seg da hun så at graviditetstesten var positiv. 

- Egentlig passet det jo aldri. Men klokken går, så vi tenkte det var på tide å prøve. Vi visste jo ikke om vi kunne få barn. Og ikke visste vi hvor lang tid det ville ta før vi lyktes, sier hun til bladet. 

VAKKER GLØD: Anne Rimmen strålte med den flotte babymagen da hun møtte opp på Elles sommerfest tidligere denne måneden.  Foto: Tor Lindseth
VAKKER GLØD: Anne Rimmen strålte med den flotte babymagen da hun møtte opp på Elles sommerfest tidligere denne måneden. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Det var stor spenning da hun viste den positive testen til samboeren, som reagerte på samme måte som henne selv:

- Det var sterkt, rart og egentlig umulig å ta inn over seg. Det tok en god stund før det virkelig gikk opp for meg at jeg bar på et barn, sier det vordende moren til Babydrøm.

La ut huset for salg

Da Seoghør.no møtte Anne Rimmen under Costume Awards kun dager etter at graviditeten ble kjent, fortalte hun at paret ikke hadde startet planleggingen. 

- Nei, egentlig ikke. Vi bare gleder oss til det skal skje, sa hun den gang.

Siden den gang har de trolig fått mer på stell, blant annet la de eneboligen de eide i Kongsberg ut for salg forrige måned:

«Det er med blandede følelser vi nå legger huset i Kongsberg ut for salg. Men med nytt familiemedlem på gang, blir det for mye med to boliger for oss. Her har du en sjelden mulighet til å sikre deg et superfint hus i den koseligste gata i byen!», skrev Rimmen til en bildekollasje fra eneboligen.

Huset i Kongsberg ble solgt i løpet av en uke, fortalte Lars Martin Nilsrud i Dialog Eiendomsmegling til Seoghør.no i starten av juni.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR FORELDRE: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært et par siden 2008. De har imidlertid ikke hastet med giftermål.  Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært et par siden 2008. De har imidlertid ikke hastet med giftermål. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stresser ikke med giftemål

Rimmen og Ailo Gaup har vært kjærester siden 2008. I et intervju med Dagbladet gjort i 2011 sa han følgende om giftemål:

- Du, det har jeg ikke tenkt så mye på. Det er jo de som gifter seg flere ganger. Jeg mener at det ikke haster med å gifte seg, sa han. 

Da Anne Rimmen lot seg intervjue av Vanessa Rudjord i hennes ukentlige bloggspalte «Mote og sex» i fjor sommer, fikk hun velge hvilke tre kjendismenn hun ville «shoot, shag and marry». 

– Ailo. Mikkelsen. Gaup. At jeg har lyst til å gifte meg med denne karen er vel ikke noe nytt. At jeg har lyst til å ligge med han overrasker sikkert heller ikke noen. Men noen dager har jeg også lyst til å kjefte ham huden full. Skyte er å ta hardt i, men nesten, sa 34-åringen den gang.

STØDIG PAR: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært et par siden 2008. Her er turtelduene under Oslo Fashion Week året etter de ble sammen.  Foto: NTB scanpix
STØDIG PAR: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært et par siden 2008. Her er turtelduene under Oslo Fashion Week året etter de ble sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Tobarnsmoren er gravid for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer