Rein Alexander:

- Vi visste ikke om det ville gå bra

Alt har ikke gått på skinner siden Rein Alexander og Marie Bjaaland Aadalen ble tvillingforeldre.

<strong>TØFF TID:</strong> Rein Alexander og kjæresten Marie Bjaaland Aadalen åpner opp den utfordrende starten som tvillingforeldre. Foto: Privat
TØFF TID: Rein Alexander og kjæresten Marie Bjaaland Aadalen åpner opp den utfordrende starten som tvillingforeldre. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli delte den norske sangeren Rein Alexander (46) og kjæresten Marie Bjaaland Aadalen den glade nyheten om at de var blitt foreldre til to vakre tvillingjenter, Josefine Verona og Siena Alinda.

Den nybakte faren delte selv den gledelige nyheten i sosiale medier, og overfor Se og Hør var han både lykkelig og stolt over familieforøkelsen.

Det siste, knappe halve året, har Rein Alexander delt en rekke bilder av tvillingene på sin Instagram-profil, og han har også fortalt åpenhjertig at det har vært noen problemer underveis.

Da Se og Hør møtte sangeren og Marie i anledningen Anita Skorgans 60-årsfeiring tirsdag denne uken, lettet paret på sløret om sin nye tilværelse.

- Det er fantastisk å være pappa. Det er bare bra, men det er jo også en stor prøvelse, sier han - og spør kjæresten om hvor mange timer hun hadde sovet den natten.

- Tre timer kanskje, svarer hun raskt.

Vanskelig tid

Paret legger ikke skjul på at det har vært enorm glede rundt det å bli tvillingforeldre, men at de har måttet stå sammen gjennom tøffe utfordringer.

Den minste av tvillingene, Josefine Verona, slet i lengre tid med å legge på seg. De siste månedene har paret derfor tilbrakt flere uker på Ullevål sykehus. Til Se og Hør forteller duoen at de har vært svært redde for at det ikke skulle gå bra.

- Vi har vært veldig redde, rett og slett. Det har vært veldig tøft, sier Rein Alexander, og fortsetter:

<strong>VOKSENKVELD:</strong> Rein Alexander og kjæresten Marie Bjaaland Aadalen tirsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VOKSENKVELD: Rein Alexander og kjæresten Marie Bjaaland Aadalen tirsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vi bodde på Ullevål i fem uker og vi har vært inne igjen. Det har vært litt av et løp, men vi har vært der for hverandre hele veien, og det har vært veldig sterkt og nært og ikke minst utviklende. Det har vært et veldig viktig år, det vakreste året i livet vårt, men også det vanskeligste og sterkeste, sier han.

I dag er tvillingene blitt over fire måneder gamle, og ifølge den stolte faren er de nå trygge på at det skal gå bra.

- Hun minste, Josefine, er nå 3,5 kilo, så snart som «nyfødt» å regne vektmessig, sier han lattermildt, og fortsetter:

- Så nå er vi trygge på at det går bra, endelig.

#burping.. #twins #mytwindaughters

Et innlegg delt av Rein Alexander (@rein_alexander)

Foreldrerollen og navnevalg

Tirsdag kveld var første kveld på et år, at Rein Alexander og Marie kun skulle fokusere på hverandre. Likevel kan de avsløre at det ikke er mindre tid til romanse mellom dem, selv som tvillingforeldre.

- Vi er sammen hele tiden og pleier kjærligheten hver eneste dag, sier Marie, noe sangeren raskt sier seg helt enig i.

- Vi har det så fint som vi aldri har hatt det, sier Rein Alexander stolt før han begynner å rødme.

Marie har nemlig kun lovord å si om ham når det gjelder hans rolle som far.

- Han er veldig flott og jeg hadde ikke trodd at han skulle være så flink som han er, sier hun lattermildt.

Det er tydelig at tilværelsen byr på mye glede. Kort tid etter at barna kom til verden, avslørte paret hva de skulle hete - og det er ikke hvilke som helst navn de fikk.

Nå forteller tvillingforeldrene om bakgrunnen for navnevalget.

- Begge jentene har fått navn etter hver sin bestemor, både min og Marie sin, og så har de fått navn etter hver sin italienske by, sier Rein Alexander.

- De vakreste byene i Italia, Siena og Verona, legger Marie til.

LES OGSÅ: - En utrolig vanskelig tid for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer