Rein Alexander:

- Vi visste ikke om det ville gå bra

Alt har ikke gått på skinner siden Rein Alexander og Marie Bjaaland Aadalen ble tvillingforeldre.

TØFF TID: Rein Alexander og kjæresten Marie Bjaaland Aadalen åpner opp den utfordrende starten som tvillingforeldre. Foto: Privat
TØFF TID: Rein Alexander og kjæresten Marie Bjaaland Aadalen åpner opp den utfordrende starten som tvillingforeldre. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli delte den norske sangeren Rein Alexander (46) og kjæresten Marie Bjaaland Aadalen den glade nyheten om at de var blitt foreldre til to vakre tvillingjenter, Josefine Verona og Siena Alinda.

Den nybakte faren delte selv den gledelige nyheten i sosiale medier, og overfor Se og Hør var han både lykkelig og stolt over familieforøkelsen.

Det siste, knappe halve året, har Rein Alexander delt en rekke bilder av tvillingene på sin Instagram-profil, og han har også fortalt åpenhjertig at det har vært noen problemer underveis.

Da Se og Hør møtte sangeren og Marie i anledningen Anita Skorgans 60-årsfeiring tirsdag denne uken, lettet paret på sløret om sin nye tilværelse.

- Det er fantastisk å være pappa. Det er bare bra, men det er jo også en stor prøvelse, sier han - og spør kjæresten om hvor mange timer hun hadde sovet den natten.

- Tre timer kanskje, svarer hun raskt.

Vanskelig tid

Paret legger ikke skjul på at det har vært enorm glede rundt det å bli tvillingforeldre, men at de har måttet stå sammen gjennom tøffe utfordringer.

Den minste av tvillingene, Josefine Verona, slet i lengre tid med å legge på seg. De siste månedene har paret derfor tilbrakt flere uker på Ullevål sykehus. Til Se og Hør forteller duoen at de har vært svært redde for at det ikke skulle gå bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer