Jennifer Aniston:

- Vi visste at det var tiden for å ta farvel

Hollywood-stjernen forteller hvordan det var å være tilbake på «Friends»-settet.

VANSKELIG: Jennifer Aniston innrømmer at det ikke bare var fryd og gammen å være tilbake på «Friends»-settet. Foto: Splash News / NTB
VANSKELIG: Jennifer Aniston innrømmer at det ikke bare var fryd og gammen å være tilbake på «Friends»-settet. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige ukes største høydepunkt for mange var den etterlengtede «Friends»-gjenforeningen. De seks favorittene satt seg endelig ned sammen, etter 17 år, og mimret tilbake til tiden da de spilte den morsomme vennegjengen fra New York.

Det ble både latter, mimring og tårer - alt en gjenforening bør inneholde.

Å komme tilbake til det velkjente settet var imidlertid ikke bare fint for skuespillerne. Nå avslører nemlig en av seriens store stjerner, Jennifer Aniston (52), hvordan det egentlig føltes å være tilbake.

- Hjertesorg

I et intervju med «Gayle King in the House» på radiokanalen SiriusXM forteller nemlig 52-åringen at det var merkelig å være tilbake.

- Det var som et slag i hjertet hele veien. Jeg tror det var sånn for oss alle. Vi fikk til og med tårer fra Courteney Cox (56).

TILBAKE: Vennegjengen var endelig tilbake på settet, 17 år etter seriens slutt. Foto: Terence Patrick / HBO Max via AP / NTB
TILBAKE: Vennegjengen var endelig tilbake på settet, 17 år etter seriens slutt. Foto: Terence Patrick / HBO Max via AP / NTB Vis mer

Aniston, Cox, Lisa Kudrow (57), Matthew Perry (51), David Schwimmer (54) og Matt LeBlanc (53) skal ha vært svært naive i hva de forventet på forhånd, og ble derfor overrasket.

Filmsettet til serien, som ble sendt fra 1994 til 2004, så nemlig kliss likt ut som det gjorde den gang. Dermed ble det hele en overveldende seanse for vennegjengen.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

- Vi romantiserte det, men du må også huske at vi ikke har vært der siden siste episoden ble spilt inn. Og den tiden var veldig spesiell, når vi sa ha det til noe vi ikke ville si ha det til, som vi brydde oss dypt om, men vi visste at det var tiden for å ta farvel. Livene våre var foran oss. Vi hadde fremtiden foran oss, sier hun, og legger til:

- Det føltes nesten som om tiden hadde stoppet og vi reiste i tid. Og det er noe godt med det, men det er også hjertesorg.

Selv om den populære skuespilleren forteller at hun ble overrasket, var faktisk hun og resten av vennegjengen med på å produsere gjenforeningen. Det gjorde de sammen med de tre originale produsentene Marta Kauffman, Kevin S. Bright og David Crane.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane som Jennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

Avslørte romanse

At det var spesielt å være tilbake på settet er kanskje ikke så rart. I gjenforeningen avslørte hun nemlig at det oppsto en aldri så liten romanse i seriens første sesong.

Romansen var mellom Aniston selv og David Schwimmer, som også spilte kjærester i serien.

ROMANSE: Det oppsto romantiske følelser mellom Jennifer Aniston og David Schwimmer i den første sesongen. De ble imidlertid aldri et par. Foto: Bei / REX / NTB
ROMANSE: Det oppsto romantiske følelser mellom Jennifer Aniston og David Schwimmer i den første sesongen. De ble imidlertid aldri et par. Foto: Bei / REX / NTB Vis mer

I episoden spør nemlig programleder James Corden om noen hadde romantiske følelser utenfor sett. På det svarte Schwimmer:

- Altså, i første sesong hadde jeg et stort crush på Jennifer. På et tidspunkt crushet vi hardt på hverandre. Men det var som to pendler som passerer hverandre, fordi en av oss var alltid i et forhold og vi gikk aldri over den grensen. Vi respekterte slikt, sa Schwimmer.

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

Aniston på sin side mimret tilbake til en samtale hun skal ha hatt med Schwimmer i forkant av deres første tv-kyss.

- Helt ærlig, jeg husker at jeg sa til David at «det kommer til å være så kjipt at første gang vi faktisk kysser er på nasjonal tv», sa hun, før hun fulgte opp med:

- Vi bare kanaliserte all beundring og kjærlighet vi hadde for hverandre inn i Ross og Rachel.

LES OGSÅ: - Trodde Jennifer var moren hans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer