Dukket opp i Trondheim

- Vi ville skjule henne

Eurovision-legenden dukket opp i Trondheim samtidig som MGP-finalen.

LEGENDE: Med tre deltakelser er Carola Häggkvist som Eurovision-legende å regne. Foto: Morten Holm/NTB
LEGENDE: Med tre deltakelser er Carola Häggkvist som Eurovision-legende å regne. Foto: Morten Holm/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM/OSLO (Se og Hør): Lørdag 3. januar er det duket for en storslått finale i Melodi Grand Prix. Endelig skal det avgjøres hvem av de ni finalistene som går seirende ut av musikkkonkurransen, og får representere Norge når Eurovision går av stabelen i mai.

MGP-finalen finner sted i Trondheim, og de siste dagene har både artister og publikum trosset ekstremværet for å ta turen til bartebyen.

Ei som også har dukket opp er ingen ringere enn Eurovision-legende Carola Häggkvist (57). 57-åringen har deltatt i Eurovision ikke mindre enn tre ganger, og kan se tilbake på en femteplass, en tredjeplass og en seier.

ATHEN: Carola Häggkvist under finalen i Eurovision Song Contest i Hellas i 2006. Foto: Sara Johannessen Meek / NTB
ATHEN: Carola Häggkvist under finalen i Eurovision Song Contest i Hellas i 2006. Foto: Sara Johannessen Meek / NTB Vis mer

Det er på Instagram Häggkvist har lagt igjen spor som tilsier at hun er i Trondheim. På Story har hun nemlig delt flere klipp av at hun befinner seg på luksushotellet Britannia, midt i Trondheim sentrum.

HINT: Carola Häggkvist har blant annet postet dette bildet på Instagram Story lørdag, hvor hun har tagget hotellet Britannia i Trondheim. Foto: Skjermdump Instagram Story
HINT: Carola Häggkvist har blant annet postet dette bildet på Instagram Story lørdag, hvor hun har tagget hotellet Britannia i Trondheim. Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

Se og Hørs utsendte reporter synes det er påfallende at Eurovision-dronninga er i Trondheim samme kveld som MGP-finalen, og mistenker at hun kanskje blir å se på scenen i kveld.

– Vi har gjort så godt vi kan for å skjule Carola for alle. Vi hadde til og med plassert Carola på et annet hotell enn crew og artister, for å unngå mistanke. Men vi må vel innrømme at det nå begynner å bli litt for mange spor som peker henne i retning av MGP-finalen, forteller Mads Tørklep, prosjektleder for MGP.

MY AI: En av årets store snakkiser i Melodi Grand Prix er Erika Norwich og hennes robot. Hvem gjemmer seg på innsida? Vis mer

– Uten å avsløre i detalj hva Carola skal gjøre kan jeg røpe at hun muligens dukker opp på skjermen i kveld. Og jeg kan si at det blir et øyeblikk verdt å få med seg.