- Vi ville rotet med ham på første date

Tina og Bettina avslører hvem de synes er Norges kjekkeste mann.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De ble først kjent gjennom sin videoblogg på «Torsdag kveld fra Nydalen», men nå er Smestadjentene Tina og Bettina, spilt av Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen stjerner i sin egen film «Tina og Bettina. The Movie.» De synes det er stor stas å være kjendiser. - Det føles veldig rettferdig at vi er blitt kjendiser nå. Det viser seg at å tråkke på folk med spisse albuer lønner seg i lengden, forklarer Tina.  Bettina sier at de har begynt å behandle folk annerledes etter innspillingen av filmen.  - Vi tar kjendisstatusen på alvor og det krever blant annet at man må bli mer arrogant. Som tenåringsjenter flest er de veldig opptatt av det motsatte kjønn, og filmen byr på gutteproblemer for begge jentene. De har også sine favoritter blant kjendisene. Filmen har premiere 7. september og jentene venter stor pågang fra fansen.  - Vi har ikke livvakt, men vi har en au pair som kan kung fu, det holder foreløpig.   Se hvem jentene synes er Norges kjekkeste mann i videoen over. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Det var et modig valg  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer