UTVIDET FAMILIEN: Ved hjelp av en surrogatmor, ble Parker og Broderick tvillingforeldre i sommer. Paret har fra før av sønnen Jamie Wilkie (7). Foto: All Over Press
UTVIDET FAMILIEN: Ved hjelp av en surrogatmor, ble Parker og Broderick tvillingforeldre i sommer. Paret har fra før av sønnen Jamie Wilkie (7). Foto: All Over PressVis mer

- Vi ville ikke ha tvillinger

Skuespillerinnen synes livet som småbarnsforelder er et slit...

SEHER.NO: I sommer ble det kjent at Sarah Jessica Parker (44) og ektemannen Matthew Broderick (47) hadde blitt foreldre til to små jenter som ble født av en surrogatmor.


Nå innrømmer imidlertid "Sex og Singelliv"-stjernen at det å være tvillingforelder viste seg å være vanskeligere enn hun hadde antatt.

- Vi ville ikke ha tvillinger, men vi ville ha en større familie, og dette var det vi fikk, sier hun til Popeater.
 
Skuespillerparet har fra før av sønnen James Wilkie (7), og synes det er et slit å ta med tvillingene Marion Loretta og Tabitha Hodge ut av huset på grunn av alt som må organiseres.

- Det er sjokkerende. Bleiene, salve, flasker, tepper, plastposer så man ikke forlater en skitten bleie i huset til noen eller på en restaurant, forklarer hun.

Til tross for alt stresset det innebærer å være småbarnsmor, prøver skuespillerinnen å le seg gjennom det.


- Helt ærlig så er det morsomt. Det er komisk, sier hun til Popeater.


For ikke lenge siden innrømmet 44-åringen at hun var redd for å feile som mor.

- Vi velger å bli mødre, det er komplisert. Det er en balansegang jeg er sikker på at jeg kommer til å feile miserabelt i, sa hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er veldig komplisert