- Vi vil vente med barn

Katarina Flatland og kjæresten har ikke hastverk med å stifte familie.

FORELSKET: Katarina Flatland og Harald Dobloug fotografert på ELLE sommerfest på Hukodden restaurant på Bygdøy i sommer. Foto: FameFlynet Norway
FORELSKET: Katarina Flatland og Harald Dobloug fotografert på ELLE sommerfest på Hukodden restaurant på Bygdøy i sommer. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: TV-profilen Katarina Flatland (25) leder denne høsten «Jakten på kjærligheten» på TV 2 for første gang, mens privat er det bare fryd og gammen på kjærlighetsfronten, skriver Her og Nå.

Hun er kjæreste med jevngamle Harald Dobloug (25), som studerer medisin, og paret bor sammen i Oslo.

Til Her og Nå forteller Flatland at hun imidlertid ikke har noe hastverk med å familieforøkelse:

- Vi er jo bare 25 år og har masse tid. Akkurat nå er vi i den fasen av livet hvor vi bare nyter hverandre og har masse fritid. Vi har ingen hast med den slags - i hvert fall ikke jeg.

KIRSTEN GIFTEKNIV: Denne høsten leder Katarina Flatland «Jakten på kjærligheten» for første gang. Her med bøndene Tor Espen Helle, Johan-Martin Tovslid, Marianne Nordhus og Knut Erik Ulltveit. Programmet går på mandager klokken 20. Foto: TV 2
KIRSTEN GIFTEKNIV: Denne høsten leder Katarina Flatland «Jakten på kjærligheten» for første gang. Her med bøndene Tor Espen Helle, Johan-Martin Tovslid, Marianne Nordhus og Knut Erik Ulltveit. Programmet går på mandager klokken 20. Foto: TV 2 Vis mer

Drømmer om bryllup

Selv om hun hevder at hun ikke stresser med baby og bryllup, har hun tidligere fortalt til VG at hun alltid har visst at Harald er den utvalgte:

- Han er den jeg vil gifte meg med. Men det å forlove seg vil jeg gjerne vente litt med. Jeg synes det er fint å kunne glede seg til det et par år til.

De siste årene har ikke bare vært preget av oppturer for 25-åringen. I 2010 ble moren Anne-Lise rammet av brystkreft, og i fjor kjempet faren Hallvard Flatland (57) en tøff kamp mot kreften - som han siden vant over.

TV-PROFILER: Katarina Flatland har fulgt i sin fars fotspor. Hallvard Flatland har tidligere uttalt at han er stolt av sin talentfulle datter.
TV-PROFILER: Katarina Flatland har fulgt i sin fars fotspor. Hallvard Flatland har tidligere uttalt at han er stolt av sin talentfulle datter. Vis mer

Ble rammet av sykdom

Selv ble hun diagnostisert med diabetes, og fortalte til Dagbladet i august at hun reagerte med sinne da hun først fikk vite hva som feilet henne:

– Først ble jeg sur og sint. Det føltes veldig urettferdig. Men en dag sa jeg til meg selv at «i morgen er det mandag, da må du slutte å deppe». Jeg måtte bare ta meg selv i nakken og lære meg å leve med det.

Da hun sammen med kjæresten Harald dukket opp på Se og Hørs kjendisgalla i fjor, sa hun at hans støtte var uvurderlig:

- Heldigvis hadde jeg en våken kjæreste som så tegnene og det ble oppdaget raskt, sånn sett var jeg heldig.

LES OGSÅ: Harald ble med på TV-tur for å passe på Katarina