- Vi vil ut på tur sammen igjen

Truls Svendsen kapret «Årets TV-navn», og avslørte fremtidige planer.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at Ylvis to år på rad har vunnet prisen «Årets TV-navn», var det mandag kveld Truls Svendsen som kunne glede seg over å ha blitt stemt til topps av Se og Hørs lesere.

43-åringen fra Tromsø har blitt en svært programleder gjennom programmer som «Tjukken og Lillemor» og «Truls - oppdrag Norge».

- Det synes jeg er kjempestas. Jeg vil takke alle sammen som har stemt på meg. Det er nok tre grunner til at det ble seier: Produksjonsselskapet Plan B, kanalen TV 2, og hun der, sa Svendsen fra scenen, og pekte på Cecilie Skog (41), som delte ut prisen.

Se intervju med prisvinneren øverst i saken!

I ettertid utdypet han betydningen av prisen.

- Dette betyr mye fordi det er stemt frem av folket, og det er jo folket som gjør at jeg har jobb, sa han til Seoghør.no.

Svendsen avslørte at han og Cecilie planlegger ny tur.

- Jeg tror Cecilie og jeg skal ut på tur igjen. Vi har ikke bestemt oss for destinasjon, men vi har lyst til å lage mer TV.

Truls har tidligere avslørt at han i forbindelse med innspillingen «Tjukken og Lillemor» - hvor han gikk på ski over Grønland med Skog - gikk ned hele 20 kilo.

- Det er jo deilig å være lettere, det er ikke noe tvil om det, men jeg kan ikke bli noe særlig tynnere. Jeg må ha tjukkasen i meg ennå. Jeg gikk ned litt over tjue kilo i prosessen, har han tidligere sagt til Seoghør.no.

Turen bød også på uventede utfordringer for Truls, som da Cecilie måtte vise hvordan man går på toalettet inne i teltet, på den iskalde turen.

Se video her:

 

Truls fikk også problemer med en svært hoven underleppe.

- Jeg ble solbrent, på grunn av sterk sol selvfølgelig. Og det at jeg gikk og hang så mye med leppa, gjorde at den ble sterkt utsatt, fortalte Truls til Seoghør.no.

Se klipp her:

 

LES OGSÅ: Her oppdager Truls hva som har skjedd med leppa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer