- Vi vil ikke ha flere barn

Småbarnsforeldrene Kristen Bell og Dax Shepard reagerte spontant på spørsmålet om de vil utvide familien.

SUPERPAR: Kristen og Dax har vært sammen i hele åtte år – og det er litt av en bragd i Hollywood! Foto: All Over Press
SUPERPAR: Kristen og Dax har vært sammen i hele åtte år – og det er litt av en bragd i Hollywood! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Veronica Mars»-stjernen Kristen Bell (34) og  ektemannen Dax Shepard (40) har i løpet av sitt åtte år lange forhold fått to døtre; to år gamle Lincoln og to måneder gamle Delta.

Til tross for at paret tidligere har uttalt at de elsker foreldretilværelsen og alt den har å by på, har Kristen og Dax nå annonsert at de ikke vil ha flere barn.

I går var Kristen på besøk hos talkshow-dronningen Ellen DeGeneres (57) og den nybakte moren så bedre ut enn noensinne – kun åtte uker etter fødselen!

TRAVEL HVERDAG: Kristen og Dax balanserer livet som foreldrene med hver sin skuespillerkarriere. Foto: All Over Press
TRAVEL HVERDAG: Kristen og Dax balanserer livet som foreldrene med hver sin skuespillerkarriere. Foto: All Over Press Vis mer

På spørsmål fra Ellen om hun vil ha enda et barn, svarte Frozen-stjernen kontant nei.


– Nei. Nei, nei. Vi vil ikke være i mindretall; i alle fall ikke før jeg blir gravid uten å mene det. Nå kommer mitt tredje barn til å sette dette klippet og innse at han ikke var planlagt... Beklager, kjære! Nei, vi setter en strek ved to.

TV-STJERNE: Kristen Bell er best kjent for sin rolle som detektiven Veronica Mars. Foto: All Over
TV-STJERNE: Kristen Bell er best kjent for sin rolle som detektiven Veronica Mars. Foto: All Over Vis merUnder intervjuet fortalte Kristen også at hun, overraskende nok, nøt å ta keisersnitt.

– For å være ærlig så jeg tenkte jeg – som en som aldri har prøvd dop – at jeg likte det. Det var en ganske fantastisk opplevelse for meg. [...] Jeg ville gjort alt for å forsikre meg om at strømmen av epidural aldri tok slutt, avsluttet 34-åringen spøkefullt.
LES OGSÅ: Måtte tisse på syltetøyglass under Oscar-utdelingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer