FANT TONEN: Stig Kjos og Natalia Davadi fant hverandre i årets "Ungkaren". Paret holder fortsatt sammen. Foto: TV 2 - God Kveld Norge
FANT TONEN: Stig Kjos og Natalia Davadi fant hverandre i årets "Ungkaren". Paret holder fortsatt sammen. Foto: TV 2 - God Kveld NorgeVis mer

- Vi vil ikke ha en bifil "Ungkar"

TVNorge ønsker seg en heterofil mann til neste års "Ungkaren".

SEHER.NO: "Ungkaren 20 vs. 40" var en av vinterens store suksesser på TVNorge, og intet øye var tørt da ungkar Stig Kjos fikk sin Natalia for åpen skjerm. Nå er en ny runde av det populære programmet under opprulling - og hvis du føler deg kallet kan du allerede nå søke om å få bli mannen som tar over etter Kjos.

Tidligere har det vært spekulert i om en bifil ungkar vil bli det neste steget for TV-kanalen. Men pressekontakt i TVNorge, Thea Lund Kristoffersen, avviser at det vil bli tilfelle.

- En bifil-versjon av "Ungkaren" er utelukket. De spekulasjonene kom på en tid der vi vurderte alle mulige varianter. Ja, det blir overraskelser, men det blir av den heterofile sorten, sier hun til Seher.no.

2009-versjonen av det populære sjekkeprogrammet skal finne sted i Brasil. Og i år som i fjor skal 20-åringene konkurrere mot 40-åringene.

- Vi valgte å  spille på det samme som vi gjorde sist gang. Men samtidig vil det komme nye elementer som nok vil overraske mange, forteller Kristoffersen, som håper de finner en person som blir like god som Stig Kjos.

- Vi var utrolig godt fornøyd med jobben Stig gjorde, og håper vi kan finne en som er like bra, ja. Vi leter etter en sjarmerende, kjekk fyr som kan by på seg selv, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Fikk 250 frierbrev etter Ungkaren