- Vi vil ikke forhaste det

Røper detaljer om fremtidsplanene.

TURTELDUER: Stjerneparet Bella Thorne og Benjamin Mascolo avbildet under den internasjonale filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB
TURTELDUER: Stjerneparet Bella Thorne og Benjamin Mascolo avbildet under den internasjonale filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2019 ble Disney-stjernen Bella Thorne (23) koblet til den italienske sangeren Benjamin Mascolo (28). Romanseryktene begynte å florere bare dager etter at Thorne og rapperen Mod Sun, hvis egentlige navn er Derek Smith (34), besluttet å gå hver til sitt.

Siden den gang ser det ut til at forholdet mellom de to har blomstret. I mars kom nemlig nyheten om at de hadde forlovet seg.

Det delte Mascolo på sin Instagram, hvor han stolt viste frem et bilde av Thorne med en forlovelsesring på fingeren.

«Hun sa ja», skrev han til bildet.

To bryllup

Nå deler imidlertid duoen ytterligere detaljer om det kommende bryllupet i et intervju med Entertainment Tonight. I intervjuet røper det forlovede paret at de ser for seg å gifte seg neste sommer.

- Sannheten er at vi har så mye å gjøre og vi vil finne tiden til å virkelig nyte bryllupet. Vi vil ikke forhaste det. Vi vil ikke at det skal være midt mellom jobber og prosjekter fordi det er et så viktig øyeblikk i livet vårt og det må være de beste dagene i livet vårt. Og det er allerede stressende nok som det er å organisere et så stort bryllup som vi ønsker oss, sier sangeren.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Paret, som skal spille sammen i den kommende filmen «Time is Up», ser for seg å ha to bryllupsseremonier - en i Los Angeles og den andre i Mascolos hjemland, Italia.

Hvor det ene bryllupet skal finne sted i Italia har paret allerede tenkt på. De ønsker å gifte seg i Lake Como, som er et spesielt sted for dem begge.

- Ben tok med meg dit da vi først begynte å date, og jeg sa: «Vet du hva? Hvis vi noen gang gifter oss, må vi gifte oss her», forteller Thorne.

Thorne har allerede store planer for LA-bryllupet, og forteller blant annet at hun ønsker seg et slags snø-bryllup med en middag hvor temaet er «Ringenes Herre». Det viktigste for hennes kommende ektemann er imidlertid å ha venner og familie til stede på den store dagen.

Et annet ønske paret har er å ha livemusikk under bryllupsfesten, noe Thorne mener blir enkelt å ordne ettersom de er venner med både flere artister, musikere og DJ-er.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Var i forhold med mann og kvinne

Bella Thorne avslørte sommeren 2019 at hun var panseksuell. Nyheten kom året etter at hun snakket ut om sitt daværende åpne forhold rapperen Mod Sun og Youtube-stjernen Tana Mongeau (23).

Det var i et intervju med Gay Times, gjengitt av blant andre People, at Disney-stjernen lettet på sløret om det åpne forholdet.

- Jeg tror egentlig ingen klarer å begripe de båndene jeg har med Mod eller Tana. Vi fleiper med det å være poly, men vi setter ikke et stempel på det, og ønsker ikke å bli satt i bås. Det er som det er, sa hun den gang.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Thorne mente videre at mange har konkrete forestillinger om seksuelle legninger, men at det sjelden er så svart og hvitt som man gjerne tror.

- I denne verdenen tenker folk gjerne: «Du er enten homofil eller heterofil, det finnes ingen mellomting. Dersom du lå med en gutt én gang, så må du jo være homofil?». Det er ikke slik det er, det kalles flytende seksualitet, fortsatte Thorne til Gay Times, ifølge Page Six.

LES OGSÅ: Svarer på det «alle» har lurt på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer