Vi vil ha mer av henne

Kjendisleksikonet har sjekket, og her er resultatene.

POPULÆR: Jessica Alba har på kort tid blitt en av verdens største stjerner. Foto: AP/Scanpix
POPULÆR: Jessica Alba har på kort tid blitt en av verdens største stjerner. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen tvil om at skuespillerinnen og modellen Jessica Alba (25) er poppis. Men visste du at dette er superstjernen vi aller helst vil lese om?

Alba mistet tann i sexscene! Les mer om skaden her!

Det er nettstedet Celebopedia som har funnet ut dette. Celebopedia er verdens største online kjendisleksikon, og det har millioner av brukere verden over.

Utenom Alba, er det "Pirates"-stjernen Orlando Bloom (29), "Tomb Rider"-heltinnen Angelina Jolie (31) og jet-setteren Paris Hilton (25) folk søker aller mest etter.

Nettstedet har også spurt sine brukere om hvem de anser som verdens mest sexy stjerner, og det er Evanescence-vokalisten Amy Lee (25), tennisspilleren Serena Williams (25) og Angelina Jolies kjære Brad Pitt (42) som troner kåringen.

"V for Vendetta"-stjernen Natalie Portman (25) ble kåret til den aller hotteste skuespillerinnen, og ”Buffy”-stjernen David Boreanaz ble kåret til den vakreste skuespilleren.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer