Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Vi vil ha et barn

I «The Kardashians» får vi bli med Kourtney Kardashian og Travis Barker på legekontoret.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i januar i fjor at nyheten om at den eldste Kardashian-søsteren, Kourtney (42), og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45) hadde blitt et par ble kjent. I oktober samme år gikk Barker ned på et kne, og fikk «ja» av Kardashian.

Stjerneparet er ikke fremmed for å vise sin kjærlighet offentlig, og deler titt og ofte bilder og detaljer om forholdet. I et nylig intervju med Bustle kunne blant annet realitystjernen avsløre at hun hadde gjennomført en sexfaste.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Nå ser det imidlertid ut til at fasten legges på hyllen ettersom Kardashian avslører at hun og forloveden ønsker å få barn sammen. Det kommer frem i en ny trailer for «The Kardashians», ifølge People.

Fra før har realitystjernen barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6), mens Barker er far til Landon (18) og Alabama (16).

I traileren avslører Kardashian at hun og forloveden vil ha barn sammen, samtidig som vi ser turtelduene på legekontoret. I traileren spør legen etter en «prøve», men mer får vi foreløpig ikke se da 42-åringen svarer at de skal ta av mikrofonene slik at man ikke hører noe lyd.

Et annet klipp viser Kardashian liggende i en sykeseng mens Barker kysser forlovedens hånd.

NY PRINS UT: Det er ikke mange igjen om kampen om Linni Meisters hjertet, og nok en gang måtte en prins forlate gjengen i Kragerø. Video: Rød Løper Vis mer

Elvis Kardashian?

Paret har tidligere hintet om babyplaner. I oktober i fjor delte den eldste Kardashian-søsteren et bilde med kjæresten fra Halloween. På bildet var hun utkledd som Patricia Arquettes karakter Alabama fra klassikeren fra 1993, «True Romance».

I kommentarfeltet skrev forloveden, som på bildet var utkledd som karakteren Clarence, følgende: «Vår sønns navn hadde vært Elvis».

Om det kommer en liten Elvis Kardashian-Barker får vi derimot ikke svar på før seriens premiere 14. april. Det vi likevel vet er at parets kjærlighetshistorie ikke blir realityseriens hovedfokus.

- Jeg holder definitivt forholdet mitt nært. Det er så hellig for meg og jeg er veldig beskyttende når det kommer til det. Jeg tror jeg har lært mange lærepenger, fortalte Kardashian til Variety tidligere denne måneden.

UHELDIG: Den internasjonale stjernen Camila Cabello gjestet live-programmet «The One Show», og klarte å tilby seerne en uheldig puppeglipp. Video: BBC / TikTok / Rød Løper Vis mer

- Det er mye av oss der (i serien. journ.anm.), og vi har hatt det så gøy da vi gjorde det fordi vi har det gøy sammen. Men jeg vil definitivt beskytte det så mye jeg kan, men samtidig er dette livet mitt.

Hun understreket at Barker ikke har noe imot å bli filmet så lenge de synes det er gøy.

- Han har åpenbart en fulltidsjobb og en karriere. Det er ikke hans greie, men jeg tror han liker det og vi har hatt det så gøy når vi har filmet spesielle ting som vi gjør, så jeg inviterer bare produsentene til å bli med.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisbarna bekrefter forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer