Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Vi vil ha et barn

I «The Kardashians» får vi bli med Kourtney Kardashian og Travis Barker på legekontoret.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i januar i fjor at nyheten om at den eldste Kardashian-søsteren, Kourtney (42), og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45) hadde blitt et par ble kjent. I oktober samme år gikk Barker ned på et kne, og fikk «ja» av Kardashian.

Stjerneparet er ikke fremmed for å vise sin kjærlighet offentlig, og deler titt og ofte bilder og detaljer om forholdet. I et nylig intervju med Bustle kunne blant annet realitystjernen avsløre at hun hadde gjennomført en sexfaste.

Nå ser det imidlertid ut til at fasten legges på hyllen ettersom Kardashian avslører at hun og forloveden ønsker å få barn sammen. Det kommer frem i en ny trailer for «The Kardashians», ifølge People.

Fra før har realitystjernen barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6), mens Barker er far til Landon (18) og Alabama (16).

I traileren avslører Kardashian at hun og forloveden vil ha barn sammen, samtidig som vi ser turtelduene på legekontoret. I traileren spør legen etter en «prøve», men mer får vi foreløpig ikke se da 42-åringen svarer at de skal ta av mikrofonene slik at man ikke hører noe lyd.

Et annet klipp viser Kardashian liggende i en sykeseng mens Barker kysser forlovedens hånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.