- Vi vil gjerne gifte oss

Brad Pitt og Angelina Jolies seks barn vil se mamma og pappa med gifteringer.

FORELSKA: Brangelina er stadig like forelsket etter syv år som et av Hollywoods mektigste par. Foto: Retna/Photoshot
FORELSKA: Brangelina er stadig like forelsket etter syv år som et av Hollywoods mektigste par. Foto: Retna/Photoshot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (36) tidligere har uttalt at de ikke kommer til å gifte seg før det blir lovlig med ekteskapsinngåelse for homofile i hele USA, ser det nå ut til at paret gjør helomvending.

- Vi vil gjerne gifte oss, og det ser ut til at det betyr mer og mer for barna våre at vi gjør det også. Vi har tidligere sagt at vi ikke gifter oss før alle kan, men jeg tror rett og slett at vi ikke holder ut stort lenger, avslører «Moneyball»-kjekkasen til The Hollywood Reporter.

De seks barna Maddox (10), Zahara (6) og Pax (7), Shilo (5) og tvillingene Knox og Vivienne (2) har allerede arrangert liksom-bryllup for mamma og pappa.

- De har spurt om vi kan gifte oss, ja... for de ser at folk gifter seg i filmene, fortalte Angelina under et TV-intervju forrige måned.

Om paret til slutt gifter seg eller ei, gjenstår å se, men i følge OK! Magazine har Brangelina mye godt i vente, for Angelina skal nemlig være tre måneder på vei med deres syvende barn.

Brad Pitt ble tirsdag denne uken Oscar-nominert for sin prestasjon i baseball-filmen «Moneyball».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik har du aldri hørt Halvdan og Vinni før! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer